boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Meslin-l’Evêque

Meteen shoppen bij een supermarkt in Meslin-l’Evêque? Benieuwd welke supermarkt nu geopend is, of waar een koopzondag is? Op deze pagina tref je alle belangrijke info over de supermarkten in Meslin-l’Evêque. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen zoals bijvoorbeeld Inlegzool, Sinaasappelsap / jus d’orange en Jus uitjes of boodschappen van vertrouwde merken als Winzer Krems en Arterin online bestellen en bezorgen? Je leest hier ook praktische nieuwsberichten over de nieuwe hype: de boodschappen online bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 2 a 3 bezoeken in de week. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €25 tot €30 per boodschappenlijstje. Wat jij eens moet proberen is daarnaast online boodschappen bestellen. Opvallend veel Nederlanders bezoeken de internet-supermarkt, en laten de boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke super nu open is? Bij wie kan ik op een feestdag shoppen? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Zometeen ontdek je de winkels. Klik op een shop en bekijk bruikbare informatie. [jobs location=Meslin-l-Evêque-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Meslin-l'Evêque

Welke supermarkt is nu geopend in Meslin-l’Evêque?

Snel een bezoekje aan de super brengen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is vandaag open? Gelukkig: de meeste winkels hier beschikken over flexibele openingstijden. Bij shops van Spar, Plus, Jumbo, Albert Heijn maar ook Aldi en Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Regelmatig geldt dat ook voor filialen van Jan linders. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Meestal kan je hier tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Met behulp van de winkelzoeker kan jij supermarkten spotten in jouw directe omgeving. Kies een winkel en bekijk op dit moment open is. Niet meer open? Maak je niet druk. Je kunt – wanneer jij dat wil – boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Meer info? Zie het blok hiernaast. Ook interessant: Supermarkt merkem

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Meslin-l’Evêque?

Sta je voor een dichte supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. Om en nabij Henegouwen merken we een groeiend aantal supers die thuisbezorging bieden. Alle denkbare boodschappen zoals Verzorging en Snoep van top-merken als Chateau de Monturon of Woolite binnen 24 uur bij jou afgeleverd aan huis. Ontdek nu zelf het gemak! Je kan zelfs kiezen tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Dikwijls heb je alle (verse) boodschappen binnen 24 uur in huis.

De pluspunten van de supermarkt thuisbezorgservice

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Check alle supermarkten

Vind openingstijden

Boodschappen winkels online

Bespaar geld op je boodschappen

* Niet vergeten: → Check alle online supermarkten in de buurt van Henegouwen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt mere.

Pick Up Point Meslin-l’Evêque

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de service aan huis? Dan is een supermarkt pick-up point in Meslin-l’Evêque een uitkomst. Je maakt dan gebruik van de meerwaarde van online bestellen, en je haalt de boodschappen af op een door jou gekozen moment. Eigenlijk alle producten als Elektra tot Loempia en alles van A-merken als Brons en Van Dobben, haal je zelf af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Hint: houd je niet van koken? Probeer daarvoor zo’n ambachtelijke maaltijd als Gegrilde rode poon met sinaasappel, Bami babi ketjap of Broodje Beenham Salade. Koken is niet nodig, even opwarmen en je kan al aan tafel gaan.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Het kost je amper tijd
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Meslin-l’Evêque

Leave a Comment