boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Mesen/Messines

Boodschappen doen bij een supermarkt in Mesen/Messines? Benieuwd welke super nu geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op deze website lees jij alle bruikbare data over de supermarkten in Mesen/Messines. Snel en eenvoudig boodschappen zoals bijv. Juliennesoep, Ontbijtkoek en Vlekkenverwijderaar of boodschappen van welbekende merken als 3Pauly en Morubel online inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je leest hier ook meer nieuwsberichten over de trends rondom online boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 2 a 3 bezoeken in de week. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 per bezoekje. Een trend van de laatste maanden is daarnaast online boodschappen bestellen. Een groeiend aantal huishoudens doen hun aankopen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Benieuwd welke super de komende uren geopend is? Bij welke winkels kan ik op zondagen mijn inkopen doen? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? In het midden van de pagina bekijk je de beste supers uit de buurt. Kies een winkel en bekijk bruikbare informatie. [jobs location=Mesen-West-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Mesen/Messines

Welke supermarkt is nu geopend in Mesen/Messines?

Direct een bezoekje aan de super brengen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag geopend? Handig: de supers hier hebben aangename openingstijden. Bij filialen van Spar, Plus, Albert Heijn, Jumbo en natuurlijk Aldi en de Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Dit geldt ook voor filialen van Deen. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Meestal kan je hier tot laat in de avond nog shoppen. Hierboven vind je supermarkten in jouw directe omgeving. Klik op een van de supers en raadpleeg of de winkel nu geopend is. Gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kan nu 24/7 gewoon online boodschappen doen. De voordelen? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Nu ook online: alles over Supermarkt merendree

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Mesen/Messines?

Sta je voor een dichte supermarkt? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je 24/7 boodschappen bestellen. Om en nabij West-Vlaanderen zijn er steeds meer supers die thuisbezorging bieden. De meeste artikelen als Varkensvlees en/of Kaassalades van bijvoorbeeld AMcare en Glenmorangie wanneer jij wil thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Vaak kies je zelf tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel aanbieders heb jij je bestelling verrassend snel in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vergelijk alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bespaar op de kassabon

* Goed om te weten: → Bekijk online supermarkten in de provincie West-Vlaanderen. Of lees meer over Online supermarkt merdorp.

Pick Up Point Mesen/Messines

Wil jij ook online boodschappen doen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op een bezorgservice? Kies dan voor een pick-up point in Mesen/Messines een bruikbaar alternatief. Jij profiteert dan van de pluspunten van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Eigenlijk alle producten als Sushi benodigdheden t/m Sokken en alles van topmerken als Activia en Burberry, haal jij gewoon af bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Handig: geen tijd om te koken? Ga in dat geval voor een ambachtelijke maaltijd als Sliptong met ratatouille, Kick Through Spaghetti of Broodje Javaanse Kip Salade. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en je kan al aan tafel gaan.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Mesen/Messines

Leave a Comment