boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Merlemont

Op zoek naar een supermarkt in Merlemont? Wil je weten welkesupermarkt nu open is, of waar een koopzondag is? Onderaan de pagina lees jij vergelijkingen en details betreffende supermarkten in Merlemont. Zonder problemen boodschappen als bijv. Pedaalemmerzakken, Foundation en Hagelslag of boodschappen van topmerken als St Bernardus en Verhoeven via internet inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt daar ook bruikbare tips over de nieuwe hype: online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 12 bezoekjes per maand. De uitgaven bedragen al gauw €20 tot €25 per bestelling. Populair is op dit momentzeker ook de online supermarkt. Al duizenden supermarkt-bezoekers maken er gebruik van, en laten de boodschappen thuis afleveren. Meer weten over welke supermarkt(en) momenteel geopend is? Bij welke winkels kan ik op zondagen de boodschappen bestellen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Hieronder check je alle supermarkten. Tik op een zaak naar keuzen en vind meer details. [jobs location=Merlemont-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Merlemont

Welke supermarkt is nu open in Merlemont?

Op dit moment boodschappen doen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is vandaag geopend? Ideaal: de meeste winkels hier beschikken over ruime openingstijden. Bij afdelingen van Albert Heijn, Jumbo, Spar, Coop maar ook Lidl en/of Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Regelmatig geldt dat ook voor winkels als Jan linders. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Op reguliere dagen kan jij daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Via onze zoekfunctie kun je supermarkten bekijken dicht bij jou in de buurt. Tik op een super en bekijk of de super momenteel open is. Is de super al dicht? Geen nood. Jij kan de hele dag door boodschappen doen via internet. Meer weten? Lees verderop meer over deze service. Bekijk ook alle info over Supermarkt merelbeke

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Merlemont?

Is de winkel niet geopend? Probeer dan eens online boodschappen doen. Via internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de buurt van Namen vinden we meer en meer bezorgdiensten. Alle producten als Stroop en Producten voor het huishouden van bijvoorbeeld Organix en Ruf binnen 24 uur thuis afgeleverd. Dat is toch geweldig? Vaak kies je zelf tussen de bezorgservice of het pick-up point. Dikwijls heb je de aankopen voordelig en snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgservice

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Check alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Webshops van supers

Bekijk alle acties

* Niet vergeten: → Check alle online supermarkten in en rondom Namen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt merchtem.

Pick Up Point Merlemont

Wil jij ook online boodschappen doen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorgdienst? Dan is een supermarkt pick-up point in Merlemont ideaal voor jou. Jij profiteert dan van de meerwaarde van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alle boodschappen, van Tandpasta t/m Vlekverwijderaars en producten van topmerken als Lamisil of J.M. da Fonseca, haal jij gewoon af bij het supermarkt afhaalpunt. Advies: geen tijd om te koken? Ga in dat geval voor een magnetronmaaltijd als Koolvis met rozemarijnaardappeltjes uit de oven, Vegetarische grillstukjes met pomodorisaus met een Italiaanse rijstschotel of Broodje Gekookte Worst. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en smullen maar.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Merlemont

Leave a Comment