boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Merksplas

Boodschappen doen bij een supermarkt in Merksplas? Nieuwsgierig welke super op dit moment open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Hieronder tref jij vergelijkingen en info rondom supermarkten in Merksplas. Vandaag nog boodschappen zoals Snelle, Douchegel en Glutenvrije havermout of items van merken als Irish Mist en Harmisol online bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Je leest hier ook meer nieuwsberichten over mogelijkheden met betrekking tot online je boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. En vaak ook: gemiddeld zo’n 10 bezoeken in de maand. We spenderen gemiddeld €35 tot €40 per bezoekje. Een trend van de laatste maanden is boodschappen kopen bij de online super. Een groeiend aantal supermarkt-bezoekers bezoeken de internet-supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Benieuwd welke supermarkt(en) nu open is? Bij welke supers kan ik met de feestdagen terecht?En welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Beneden ontdek je de winkels. Klik op een shop en spot belangrijke gegevens. [jobs location=Merksplas-Antwerpen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Merksplas

Welke supermarkt is nu open in Merksplas?

Snel een supermarkt vinden om te shoppen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment open? Ideaal: de supers in deze regio werken met aangename openingstijden. Bij shops van Plus, Albert Heijn, Jumbo, Coop en ook Aldi en/of Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Ook het geval voor supers als Hoogvliet. En dan vooral de winkels op A-locaties. Handig: je kunt daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Scroll naar boven, daar vind je supermarkten in jouw directe omgeving. Tik op een super en bekijk of de super momenteel open is. Dicht? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op jouw tijd boodschappen doen via internet. Werkt dat ook voor mij? Zie het blok hiernaast. Check ook alles over Supermarkt mere

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Merksplas?

Sta je voor een dichte supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. In en rondom Antwerpen vinden we meer en meer supers die bij je thuiskomen. Alle boodschappen als Yoghurt naturel of Tomaat en komkommer van erkende merken als Frisse Reus en Deliziosa zonder problemen aan huis bezorgd. Een uitkomst voor velen! Je kan zelfs kiezen tussen bezorgen of afhalen. Vaak heb je alle artikelen de volgende dag in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vergelijk alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Alle internet supermarkten

Check de beste aanbiedingen

* Tip: → Vergelijk alle online supermarkten in en rondom Antwerpen. Lees nu ook alles over Online supermarkt merbes-sainte-marie.

Pick Up Point Merksplas

Direct online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de service aan huis? Dan is de optie voor een pick-up point in Merksplas erg relevant voor jou. Je hebt dan de voordelen van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Eigenlijk alle producten als Biefstuk en entrecote t/m Pilsener bier en goederen van vertrouwde merken als Sensodyne of Osborne, kun je gemakkelijk afhalen bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Tip van onze kant: ontbreekt het je aan tijd? Kies dan ook voor een vriesverse maaltijd als Rode poon met couscous, Spitskoolschotel met aardappelpuree of Asperge beenham schotel. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en een gezonde maaltijd staat klaar.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Merksplas

Leave a Comment