boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Merchtem

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Merchtem? Wil je weten welkesupermarkt momenteel geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Hieronder tref je alle handige feiten betreffende supermarkten in Merchtem. Nu boodschappen zoals Koffiebonen, Koolzuurvrij en Mosterdsoep of supermarkt-producten van geliefde merken als Enrico en Clearblue online inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt hier ook actuele informatie over de nieuwste trend: online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 12 bezoekjes per maand. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €30 per bestelling. Wat sterk in opkomst is, is boodschappen kopen bij de online super. Een groeiend aantal Nederlanders maken er gebruik van, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Weten welke supermarkt(en) de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt kan ik op zondag terecht?En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Zometeen bekijk je de regionale supermarkten. Kies een winkel en check praktische details. [jobs location=Merchtem-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Merchtem

Welke supermarkt is nu open in Merchtem?

Vanmiddag of vanavond nog de supermarkt bezoeken? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu geopend? Gelukkig: de supers hier hebben ruime openingstijden. Bij winkels van Albert Heijn, Coop, Spar, Jumbo en ook Lidl en/of Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Hetzelfde verhaal voor bijvoorbeeld Jan linders. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Op reguliere dagen kan jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Hierboven kun je supermarkten bekijken die zich vlakbij bevinden.Klik op een van de supers en bekijk op dit moment open is. Is de super al dicht? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op elke minuut van de dag gewoon online boodschappen doen. Meer weten? Lees verderop meer over deze service. Bekijk ook alle info over Supermarkt membruggen

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Merchtem?

Is de winkel niet geopend? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via internet kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de buurt van Vlaams Brabant kun je kiezen uit meerdere supermarkt bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Homeopatisch en Tartaar van merken als Glen Moray en Demak’up op een door jou gekozen moment bij jou thuisbezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Maak een keuze voor de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel internet-supers heb je de aankopen verrassend snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgservice

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vergelijk alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Webshops van supers

Bespaar op de kassabon

* Let op: → Kijk naar online supermarkten in de omgeving van Vlaams Brabant. Of lees meer over Online supermarkt melsen.

Pick Up Point Merchtem

Direct online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op een bezorgservice? Kies dan voor een pick-up point in Merchtem een bruikbaar alternatief. Jij profiteert dan van de meerwaarde van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op als jou het uitkomt. De meeste boodschappen zoals Haaskarbonade t/m Macaroni en spullen van onder andere Sanicur of Costa Ligure, haal je zelf af bij het supermarkt afhaalpunt. Mis dit niet: heb je weinig tijd? Probeer daarvoor zo’n ambachtelijke maaltijd als Broodje gevuld met warme mosselen, Raapstelen stamppot of Broodje Carpacciotapenade. Een kwestie van eventjes opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Merchtem

Leave a Comment