boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Merbes-le-Château

Een supermarkt bezoeken in Merbes-le-Château? Uitzoeken welke super vandaag geopend is, of waar een koopzondag is? Op deze pagina lees jij alle relevante feiten over de supermarkten in Merbes-le-Château. Snel en eenvoudig boodschappen zoals bijvoorbeeld Luchtverfrissers, Bladsla en Slingers of supermarkt-producten van bijvoorbeeld Lanzerac en Vondeling via internet inkopen en laten thuisbezorgen? Jij checkt hier ook bruikbare gegevens over opties m.b.t. online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op meer dan 100 bezoekjes per jaar. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €27,50 per bezoekje. Populair is op dit momentdaarnaast online boodschappen bestellen. Opvallend veel mensen bestellen online, en laten de boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke super op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt kan ik met de feestdagen mijn boodschappen inslaan? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Hieronder vind de verschillende aanbieders. Maak een keuzen uit de shops en spot meer details. [jobs location=Merbes-le-Château-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Merbes-le-Château

Welke supermarkt is nu geopend in Merbes-le-Château?

Op dit moment een supermarkt vinden om te shoppen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is op dit moment geopend? Pluspunt: de supers hier hebben klantvriendelijke openingstijden. Bij bedrijven als Coop, Albert Heijn, Spar, Plus of bijv. Aldi en/of Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Dit is niet anders voor bijvoorbeeld Dekamarkt. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Handig: je kunt daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Bovenaan deze pagina kan jij supermarkten spotten in de regio. Kies een winkel en check de actuele openingstijden.Ben je al te laat? Schrik niet. Jij kan de hele dag door boodschappen doen via internet. Meer info? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Zie ook onze blog over Supermarkt membach

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Merbes-le-Château?

Is de winkel niet geopend? Probeer dan eens online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je 24/7 boodschappen bestellen. In en rondom Henegouwen zijn er steeds meer bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Kippenpoten en/of Cava van geliefde merken als Rustenberg en Aromed zonder problemen aan huis bezorgd. Wie wil dat nu niet? Kies zelf voor de bezorgservice of het pick-up point. Bij veel supers heb je de gehele bestelling snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgservice

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Check alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Ook de online supers

Bespaar op de kassabon

* Goed om te weten: → Bekijk online supermarkten in de buurt van Henegouwen. Lees nu ook alles over Online supermarkt melsbroek.

Pick Up Point Merbes-le-Château

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorger? Dan is de optie voor een pick-up point in Merbes-le-Château een bruikbaar alternatief. Je geniet dan van het gemak van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een moment dat jou uitkomt. Alles van Gezichtsmasker tot Gezichtsreiniging en boodschappen van A-merken als St Desir en Taft, pik jij vaak gratis op bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Handig: ontbreekt het je aan tijd? Bestel dan een warme maaltijd als Glasblazersharing, Zalmfiletstukjes in bieslooksaus, gesmoorde prei en aardappelpuree of Stamppot knolselderij met rucola. Koken is niet nodig, even opwarmen en je kan al aan tafel gaan.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Merbes-le-Château

Leave a Comment