boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Membre

Zoek je de beste supermarkt in Membre? Direct achterhalen super nu open is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze website tref jij de meeste informatie wat betreft supermarkten in Membre. Lekker makkelijk boodschappen zoals Uien, Spons en Runderbiefbaklap of producten van geliefde merken als De Cecco en Kids Klenz op internet kopen en laten thuisbezorgen? Je leest hier ook bruikbare informatie over de nieuwste trend: online je boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 10 bezoeken in de maand. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €25 per aankoop. Wat sterk in opkomst is, is de internet-supermarkt. Al duizenden huishoudens maken er gebruik van, en laten de boodschappen thuis afleveren. Benieuwd welke super momenteel geopend is? Bij welke supermarkt kan ik tijdens speciale dagen mijn boodschappen inslaan? En welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Zometeen doorzoek je de supers. Maak een keuzen uit de shops en check praktische details. [jobs location=Membre-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Membre

Welke supermarkt is nu geopend in Membre?

Vanmiddag of vanavond nog een supermarkt vinden om te shoppen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag geopend? Een groot voordeel: de meeste winkels hier beschikken over prettige openingstijden. Bij winkels van Spar, Coop, Jumbo, Albert Heijn en bijvoorbeeld Lidl en/of Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Regelmatig geldt dat ook voor bijvoorbeeld Dirk. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Op reguliere dagen kan jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Scroll naar boven, daar kan jij supermarkten spotten die vlakbij gevestigd zijn. Klik op een van de supers en raadpleeg of de super momenteel open is. Al gesloten? Geen nood. Je kunt op elke minuut van de dag online boodschappen doen.Kan ik dat ook? Zie het blok hiernaast. Lees ook meer over Supermarkt mellier

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Membre?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de buurt van Namen zijn er steeds meer supers die thuisbezorging bieden. Alle boodschappen als Groentepakket of Uiensoep van A-merken als Mr. M en Brunswick vlug en voordelig thuis afgeleverd. Wie wil dat nu niet? Het is jouw feestje: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel internet-supers heb je de gehele bestelling voordelig en snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je bespaart veel tijd
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Ook de online supers

Bespaar geld op je boodschappen

* Niet vergeten: → Zoek online supermarkten in en rondom Namen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt mellery.

Pick Up Point Membre

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op een bezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Membre een bruikbaar alternatief. Jij gebruikt dan het gemak van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op als jou het uitkomt. Boodschappen zoals Yoghurt naturel tot Kwark en spullen van A-merken als Paul John en Guhl, kun je zonder kosten ophalen bij een supermarkt ophaalpunt. Hint: chronisch tijdgebrek? Kies dan ook voor een warme maaltijd als Gestoofde wijtingfilet met appel en ui, Runderstooflapje met jus, andijvie à la crème en gekookte aardappelen of Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst. Even de magnetron in, en smullen maar.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Membre

Leave a Comment