boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Membach

Zoek je de beste supermarkt in Membach? Wil je weten welkesupermarkt nu open is, of welke op zondag open zijn? Hier vind je alle handige feiten over de supermarkten in Membach. Eenvoudig boodschappen als bijvoorbeeld Aardappelen en groente en fruit, Hulzen tabak en Quiches of producten van vertrouwde merken als Mora en Maoam op internet kopen en bij je thuis laten bezorgen? Je treft hier ook bruikbare nieuwsberichten over de trends rondom online boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. En vaak ook: gemiddeld zo’n 12 bezoekjes per maand. De supermarktbon ligt al gauw op €25 tot €30 per aankoop. Een hype is momenteel daarnaast online boodschappen bestellen. Steeds meer boodschappers bezoeken de internet-supermarkt, en laten de boodschappen bezorgen. Benieuwd welke super nu open is? Waar kan ik tijdens speciale dagen terecht?Ook interessant: welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Beneden ontdek je alle supermarkten in jouw omgeving. Selecteer een winkel en bekijk meer details. [jobs location=Membach-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Membach

Welke supermarkt is nu open in Membach?

Op dit moment boodschappen doen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Gelukkig: de supers hier hebben aangename openingstijden. Bij locaties van Coop, Spar, Jumbo, Albert Heijn en Aldi en de Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Regelmatig geldt dat ook voor winkels als Ekoplaza. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Op reguliere dagen kan jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Hierboven vind je supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Tik op een super en bekijk of de winkel open is of niet. Niet meer open? Niet getreurd. Je kunt waar en wanneer je maar wil bestellen bij een van de online supers. Meer info? Rechts tref je aanvullende details. Nu ook online: alles over Supermarkt mellet

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Membach?

Is de supermarkt gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de regio Luik vind je steeds meer opties voor supers die thuisbezorging bieden. De meeste artikelen als Slingers of Boetseerklei van welbekende merken als Amoy en/of Blue Band gemakkelijk aan huis bezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Maak een keuze voor bezorgen of afhalen. Bij veel internet-supers heb je jouw order snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De eenvoud van een supermarkt aan huis

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vind en vergelijk alle supers

Bekijk openingstijden

Webshops van supers

Bespaar geld op je boodschappen

* Goed om te weten: → Zoek online supermarkten in de regio Luik. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt melle.

Pick Up Point Membach

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op de bezorger? Kies dan voor een pick-up point in Membach een prima methode. Jij profiteert dan van het gemak van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op een door jou gekozen moment. Eigenlijk alle producten als Softone lampen t/m Stekkerdoos en goederen van topmerken als Vacu Vin en Ironstone, haal je moeiteloos op bij een supermarkt ophaalpunt. Let op: heb je weinig tijd? Koop dan zo’n warme maaltijd als Heek met serranoham en sherrysaus, Rundvlees in tijmsaus of Broodje Bresaola. Koken is niet nodig, even opwarmen en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Membach

Leave a Comment