boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Melsen

Meteen shoppen bij een supermarkt in Melsen? Direct achterhalen supermarkt nu geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Hier tref jij alle belangrijke informatie m.b.t. supermarkten in Melsen. Meteen boodschappen als bijv. Kwark, Slavinken en boomstam en Geschenksets of boodschappen van topmerken als Metaxa en Rayovac via internet inkopen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook uitgebreide details over de nieuwe hype: online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 2 a 3 bezoeken in de week. De supermarktbon ligt al gauw op €25 per bestelling. Wat sterk in opkomst is, is ook online boodschappen doen. Meer en meer boodschappers bezoeken de internet-supermarkt, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Uitzoeken welke supermarkt(en) vandaag open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met kerst of pasen de boodschappen bestellen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Zometeen tref de verschillende aanbieders. Tik op een zaak naar keuzen en vind alle informatie. [jobs location=Melsen-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Melsen

Welke supermarkt is nu geopend in Melsen?

Vanmiddag of vanavond nog boodschappen inslaan? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is nu open? Ideaal: bedrijven in deze regio hebben doorgaans flexibele openingstijden. Bij afdelingen van Albert Heijn, Spar, Coop, Plus en natuurlijk Lidl en de Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Hetzelfde verhaal voor onder andere Deen. En dan vooral de winkels op A-locaties. Handig: je kunt daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Bovenaan deze pagina kan jij supermarkten spotten die vlakbij zijn. Maak een keuze en check of de winkel nu geopend is. Al gesloten? Maak je niet druk. Je kunt – wanneer jij dat wil – online boodschappen doen.Meer info? Lees er hiernaast meer over. Lees ook meer over Supermarkt melles

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Melsen?

Een gesloten supermarkt? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je de hele dag boodschappen bestellen. Rondom Oost-Vlaanderen kun je kiezen uit meerdere boodschappen bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Beschuit of Palingworst van top-merken als Tomatin en/of Maja gemakkelijk thuis afgeleverd. Hoe handig is dat? Het is jouw feestje: bezorgen of afhalen. Bij veel aanbieders heb jij alle boodschappen verrassend snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgers

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind alle belangrijke supers

Alle openingstijden op 1 plek

Alle internet supermarkten

Online aanbiedingen bekijken

* Mis dit niet: → Bezoek direct online supermarkten in de omgeving van Oost-Vlaanderen. Lees nu ook alles over Online supermarkt melkwezer.

Pick Up Point Melsen

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgdienst? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Melsen een prima methode. Je maakt dan gebruik van het comfort van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op een moment dat jou uitkomt. Alles van Spons t/m Bewaardozen en lunchtrommel en goederen van merken als Jose Cuervo of Fixodent, pik jij vaak gratis op bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Advies: houd je niet van koken? Koop dan zo’n kant-en-klaar maaltijd als Gegrilde rode mul met lauwwarme tartaar van langoustines, Rundvlees in tijmsaus of Lekkerbekje, doperwten,wortelen, gebakken aardappelen. 10 minuutjes opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Melsen

Leave a Comment