boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Melsele

Boodschappen doen bij een supermarkt in Melsele? Benieuwd welke super momenteel geopend is, of waar een koopzondag is? Op Supermarktvergelijken.com vind jij de meeste info betreffende supermarkten in Melsele. Probleemloos boodschappen zoals Glutenvrije havermout, Badolie en Half om half gehakt of items van onder andere Olvarit en Ponti online bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook alle tips over de trends rondom online je boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 120 bezoeken per jaar. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 tot €35 per bestelling. Een interessante trend is ook online boodschappen doen. Een groeiend aantal boodschappers bezoeken de internet-supermarkt, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Meer weten over welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Waar kan ik op zondagen mijn inkopen doen? En niet onbelangrijk: welke super bezorgt bij mij thuis?Onder deze pagina ontdek je de beste supers uit de buurt. Tik op een zaak naar keuzen en bekijk belangrijke gegevens. [jobs location=Melsele-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Melsele

Welke supermarkt is nu open in Melsele?

Snel een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is vandaag geopend? Gelukkig: veel shops in de omgeving hebben zeer klantvriendelijke openingstijden. Bij filialen van Albert Heijn, Coop, Plus, Jumbo maar ook Lidl en/of Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Regelmatig geldt dat ook voor onder andere Hoogvliet. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Op reguliere dagen kan jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Met behulp van de winkelzoeker zoek je de supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Klik op een van de supers en bekijk of de winkel nu geopend is. Gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Jij kan de hele dag door online boodschappen doen.Hoe dat werkt? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Lees ook meer over Supermarkt mellery

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Melsele?

Een gesloten supermarkt? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de buurt van Oost-Vlaanderen zijn er steeds meer bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Hagelslag en Stroopwafels van merken als Ketel 1 en Van Houten supersnel thuisbezorgd. Wie wil dat nu niet? Kies zelf voor de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel aanbieders heb jij je bestelling binnen 24 uur in huis.

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vergelijk alle supermarkten

Check de openingstijden

Boodschappen winkels online

Bespaar geld op je boodschappen

* Mis dit niet: → Vergelijk alle online supermarkten in de regio Oost-Vlaanderen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt melin.

Pick Up Point Melsele

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de service aan huis? Dan is de optie voor een pick-up point in Melsele een prima methode. Je geniet dan van de pluspunten van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een door jou gekozen moment. Alles van Visbouillon t/m Lucifers en producten van vertrouwde merken als Symington of Carr’s, haal jij gewoon af bij het supermarkt afhaalpunt. Misschien relevant voor jou: houd je niet van koken? Bestel dan een warme maaltijd als Sardines uit de oven, Eieromelet in kaassaus of Broodje Coppadiparma. Koken is niet nodig, even opwarmen en dan alleen nog even de tafel dekken.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Melsele

Leave a Comment