boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Melles

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Melles? Wil je weten welkesuper vandaag geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze pagina vind jij vergelijkingen en gegevens m.b.t. supermarkten in Melles. Wil jij boodschappen als Homeopatisch, Gezicht crème en Vegetarische maaltijden of boodschappen van bijvoorbeeld Barber en FC Barcelona via internet bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Je treft hier ook praktische informatie over de trends rondom de boodschappen online bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 2 a 3 bezoeken in de week. De uitgaven bedragen al gauw €30 per boodschappenlijstje. Wat sterk in opkomst is, is de internet-supermarkt. Een groeiend aantal boodschappers doen hun aankopen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Benieuwd welke super momenteel geopend is? Bij welke supers kan ik met de feestdagen mijn inkopen doen? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Onder deze pagina ontdek je de lokale supers. Klik op een shop en spot belangrijke gegevens. [jobs location=Melles-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Melles

Welke supermarkt is nu geopend in Melles?

Vandaag nog boodschappen doen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag geopend? Gelukkig: de lokale supermarkten hanteren ruime openingstijden. Bij locaties van Albert Heijn, Coop, Plus, Spar en bijvoorbeeld Aldi en Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Hetzelfde geldt voor supermarkten als Hoogvliet. Met name bij de grote filialen. Op reguliere dagen kan jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Hierboven kan jij supermarkten spotten dicht bij jou in de buurt. Klik op jouw voorkeur en raadpleeg of de super momenteel open is. Dicht? Niet getreurd. Je kunt op jouw tijd de internet-supermarkt bezoeken. Kan ik dat ook? Check het blok hiernaast voor meer info. Zie ook onze blog over Supermarkt melen

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Melles?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de buurt van Henegouwen zijn er steeds meer bezorgservices. De meeste artikelen als Gekoeld bier en/of Ontbijtpap van top-merken als Viverty en Boska wanneer het jou uitkomt laten bezorgen wanneer jij wil. Ontdek nu zelf het gemak! Vaak kies je zelf tussen de bezorgservice of het pick-up point. Meesetal heb jij alle artikelen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Het gemak van de supermarkt aan huis

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je bespaart veel tijd
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Check alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bespaar geld op je boodschappen

* Tip: → Vind online supermarkten in de streek Henegouwen. Lees nu ook alles over Online supermarkt meix-le-tige.

Pick Up Point Melles

Direct online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op een bezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Melles een prima methode. Je hebt dan de voordelen van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een moment dat jou uitkomt. De meeste boodschappen zoals Rijst maaltijden t/m Dinerkaarsen en boodschappen van merken als Château de Jau of Struik, haal jij gewoon af bij een supermarkt ophaalpunt. Misschien relevant voor jou: schiet koken er bij jou vaak in? Probeer daarvoor zo’n warme maaltijd als Makreelsalade met sinaasappel en sperziebonen, Omeletstukjes in pangangsaus, sajoer lodeh en bami goreng of Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree. Een kwestie van eventjes opwarmen, en geniet van een heerlijk diner.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet wachten op een bezorger
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Melles

Leave a Comment