boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Mellery

Een supermarkt bezoeken in Mellery? Benieuwd welke supermarkt op dit moment open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op Supermarktvergelijken.com lees jij alle bruikbare informatie m.b.t. supermarkten in Mellery. Zonder problemen boodschappen als Palingworst, Geurkaarsen en Zuurtjes of items van geliefde merken als Meditouch en Chan’s online inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook praktische details over opties m.b.t. online boodschappen bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 2 tot 3 maal per week De supermarktbon ligt al gauw op €20 tot €25 per bezoekje. Populair is op dit momentook online boodschappen doen. Steeds meer Nederlanders kopen de boodschappen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Meer weten over welke supermarkt(en) vandaag open is? Bij welke winkels kan ik tijdens speciale dagen boodschappen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Zometeen tref de verschillende aanbieders. Klik op een shop en spot praktische details. [jobs location=Mellery-Waals Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Mellery

Welke supermarkt is nu open in Mellery?

Meteen een supermarkt vinden om te shoppen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Handig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans prettige openingstijden. Bij shops van Spar, Albert Heijn, Jumbo, Plus of bijv. Aldi en de Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Dit geldt ook voor onder andere Deen. En dan vooral de winkels op A-locaties. Vaak kan je daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Met behulp van de winkelzoeker kan jij supermarkten spotten dicht bij jou in de buurt. Klik op jouw voorkeur en bekijk of de super momenteel open is. Dicht? Niet getreurd. Je kunt op jouw tijd boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Hoe dat werkt? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Check ook alles over Supermarkt meldert

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Mellery?

Is het buiten openingstijden? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de buurt van Waals Brabant merken we een groeiend aantal supermarkt bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Dille en Atjar van merken als Segafredo en/of Fama handig bij jou thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? Maak een keuze voor bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij de meeste supers heb jij alle artikelen binnen 24 uur in huis.

De voordelen van desupermarkt bezorgservice

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind alle belangrijke supers

Bekijk openingstijden

Supermarkt webwinkels

Online aanbiedingen bekijken

* Niet vergeten: → Bekijk online supermarkten in en rondom Waals Brabant. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt meix-devant-virton.

Pick Up Point Mellery

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgdienst? In dat geval zijn de pick-up points in Mellery een uitkomst. Jij benut dan de meerwaarde van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op op een door jou gekozen moment. Alle boodschappen, van Rust en reizen en slapen tot Brood en spullen van A-merken als Inecto en Bonzo, pik jij vaak gratis op bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Let op: schiet koken er bij jou vaak in? Scoor dan een vriesverse maaltijd als Forel met pestosaus en spek, Gehaktballetjes in satésaus of Broodje Martino. Even de magnetron in, en geniet van een heerlijk diner.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Mellery

Leave a Comment