boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Mélin

Een supermarkt bezoeken in Mélin? Nieuwsgierig welke super momenteel geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze website tref jij alle relevante details over de supermarkten in Mélin. Snel en gemakkelijk boodschappen zoals bijvoorbeeld Gekoeld bier, Rundervinken en Chocoladepasta of boodschappen van betrouwbare merken als Cafe Intención en Dalmore via internet inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt hier ook alle data over de nieuwe hype: boodschappen doen bij de online supermarkt en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 10 bezoeken in de maand. De uitgaven bedragen al gauw €20 tot €25 per winkelbezoek. Een trend van de laatste maanden is boodschappen kopen bij de online super. Al honderden huishoudens maken er gebruik van, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Weten welke supermarkt(en) de komende uren geopend is? Bij welke winkels kan ik met de feestdagen terecht?Ook belangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Onderaan check je supers bij jou in de buurt. Kies een geschikt bedrijf en doorzoek bruikbare informatie. [jobs location=Mélin-Waals Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Mélin

Welke supermarkt is nu geopend in Mélin?

Meteen boodschappen doen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment open? Gelukkig: de supers hier hebben flexibele openingstijden. Bij bedrijven als Spar, Plus, Jumbo, Coop maar ook Lidl en de Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde verhaal voor supermarkten als Deen. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Vaak kan je daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Hierboven vind je supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Maak een keuze en ontdek of de super momenteel open is. Ben je al te laat? Dat is niet onoverkomelijk. Jij kan de hele dag door de internet-supermarkt bezoeken. Meer weten? Check het blok hiernaast voor meer info. Check ook alles over Supermarkt meix-devant-virton

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Mélin?

Is de supermarkt gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via internet bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de regio Waals Brabant kun je kiezen uit meerdere supers die bij je thuiskomen. Alle producten als Japans of VlaFlip van A-merken als Brylcream en Lancaster gemakkelijk thuis afgeleverd. Dat is toch geweldig? Vaak kies je zelf tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Niet zelden heb jij de boodschappen binnen 24 uur in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt aan huis

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Boodschappen winkels online

Bespaar op de kassabon

* Goed om te weten: → Vind online supermarkten in de buurt van Waals Brabant. Of lees meer over Online supermarkt meigem.

Pick Up Point Mélin

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op een thuisbezorgservice? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Mélin een prima methode. Je geniet dan van de voordelen van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een moment dat jou uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Watten & wattenstaafjes t/m Folie en artikelen van merken als Aubel en Domaine du Puy, haal je moeiteloos op bij het supermarkt afhaalpunt. Niet vergeten: houd je niet van koken? Probeer daarvoor zo’n vriesverse maaltijd als Hartige muffins met Hollandse garnalen, Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree of Stamppot Hutspot met worst. 10 minuutjes opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Mélin

Leave a Comment