boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Melden

Boodschappen doen bij een supermarkt in Melden? Uitzoeken welke super op dit moment open is, of welke op zondag open zijn? Op deze pagina lees je vergelijkingen en gegevens betreffende supermarkten in Melden. Wil jij boodschappen zoals bijv. Biologische, Ijstaart en Vrije uitloop eieren of artikelen van bijvoorbeeld Nalu en Trachitol online inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook alle tips over de nieuwe hype: online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 2 tot 3 maal per week De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €25 tot €30 per winkelbezoek. Een interessante trend is de internet-supermarkt. Een groeiend aantal mensen maken er gebruik van, en kiezen voor thuisbezorging. Nieuwsgierig welke supermarkt vandaag open is? Bij welke supermarkt kan ik met de feestdagen de boodschappen bestellen? En ook handig: welke super bezorgt bij mij thuis?Zometeen ontdek je de winkels. Maak een keuzen uit de shops en vind alles wat je moet weten. [jobs location=Melden-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Melden

Welke supermarkt is nu geopend in Melden?

Snel een supermarkt vinden om te shoppen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu geopend? Een groot voordeel: bedrijven in deze regio hebben doorgaans flexibele openingstijden. Bij locaties van Plus, Albert Heijn, Jumbo, Coop en bijvoorbeeld Lidl en Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Ook het geval voor winkels als Jan linders. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Doorgaans kun jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze zoekfunctie kun je supermarkten bekijken die vlakbij zijn. Kies een winkel en bekijk of de winkel open is of niet. Dicht? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt waar en wanneer je maar wil gewoon online boodschappen doen. Werkt dat ook voor mij? Zie het blok hiernaast. Check ook alles over Supermarkt meigem

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Melden?

Is de supermarkt gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de regio Oost-Vlaanderen vind je steeds meer opties voor supers die de boodschappen thuisbezorgen. De meeste artikelen als Bodylotion of Maaltijdsalade van top-merken als Palm en/of Landerbrau simpel en snel laten bezorgen wanneer jij wil. Ontdek nu zelf het gemak! De keuze is aan jou: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel aanbieders heb jij de aankopen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De eenvoud van een supermarkt bezorgers

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vergelijk alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Webshops van supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Handig: → Kijk naar online supermarkten in de provincie Oost-Vlaanderen. Lees nu ook alles over Online supermarkt meetkerke.

Pick Up Point Melden

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgers? Dan is een supermarkt pick-up point in Melden erg relevant voor jou. Jij benut dan het gemak van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op op een moment dat jou uitkomt. Alle boodschappen, van Kipsaté tot Huid en haar en artikelen van onder andere Dermalex en Château Ventenac, kun je zonder kosten ophalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Misschien relevant voor jou: schiet koken er bij jou vaak in? Ga in dat geval voor een kant-en-klaar maaltijd als Gerookte paling op lauwwarme aardappel-spinaziesalade, Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree of Broodje Peper Paté. Even de magnetron in, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Melden

Leave a Comment