boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Meix-le-Tige

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Meix-le-Tige? Nieuwsgierig welke supermarkt nu geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op deze pagina lees jij alle bruikbare feiten rondom supermarkten in Meix-le-Tige. Probleemloos boodschappen zoals bijv. Zuurtjes, Bakboter en braadboter en Energy dranken of boodschappen van bijvoorbeeld Corsodyl en Jinzu online bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Jij checkt hier ook up-to date data over de trends rondom online boodschappen bestellen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 10 bezoeken in de maand. De supermarktbon ligt al gauw op €20 tot €25 per bezoek. Een hype is momenteel daarnaast online boodschappen bestellen. Al honderden Nederlanders maken er gebruik van, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Bij welke supermarkt kan ik met de feestdagen shoppen? En ook handig: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Hieronder doorzoek de verschillende aanbieders. Selecteer een winkel en vind praktische details. [jobs location=Meix-le-Tige-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Meix-le-Tige

Welke supermarkt is nu geopend in Meix-le-Tige?

Vanmiddag of vanavond nog een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag geopend? Goed nieuws: de supers hier hebben aangename openingstijden. Bij afdelingen van Plus, Jumbo, Coop, Spar maar ook Lidl en de Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Regelmatig geldt dat ook voor filialen van Ekoplaza. En dan vooral de winkels op A-locaties. Vaak kan je daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Bovenaan deze pagina kun je supermarkten bekijken in jouw directe omgeving. Kies een winkel en achterhaal of de super de deuren geopend heeft. Is de super al dicht? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt – wanneer jij dat wil – bestellen bij een van de online supers. Werkt dat ook voor mij? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Zie ook onze blog over Supermarkt mehaigne

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Meix-le-Tige?

Sta je voor een dichte supermarkt? Probeer dan eens online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In en rondom Luxemburg zijn er steeds meer bezorgservices. Alle benodigde boodschappen als Meergranen rijst of Was van bijvoorbeeld Dobbeldusch en/of Andrelon lekker makkelijk laten bezorgen wanneer jij wil. Een uitkomst voor velen! Je kan zelfs kiezen tussen boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel internet-supers heb je je bestelling verrassend snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt thuisbezorgservice

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vind en vergelijk alle supers

Achterhaal openingstijden

Webshops van supers

Bekijk alle acties

* Niet vergeten: → Vergelijk alle online supermarkten in en rondom Luxemburg. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt meeswijk.

Pick Up Point Meix-le-Tige

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorgers? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Meix-le-Tige een prima methode. Jij profiteert dan van de meerwaarde van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point als jou het uitkomt. Alles van Papier tot Hollandse maaltijden en spullen van geliefde merken als Flying Goose of Benromach, haal jij gewoon af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Let op: chronisch tijdgebrek? Scoor dan een magnetronmaaltijd als Gebakken harderfilet met peterseliepesto, Runderhachee met rode kool of Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree. Koken is niet nodig, even opwarmen en geniet van een heerlijk diner.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet wachten op een bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Meix-le-Tige

Leave a Comment