boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Meilegem

Boodschappen doen bij een supermarkt in Meilegem? Benieuwd welke super nu geopend is, of waar een koopzondag is? Op deze website vind jij de meeste informatie rondom supermarkten in Meilegem. Wil jij boodschappen als Kinderkaas, Aardappelen en groente en fruit en Biscuits of artikelen van merken als Snack to Meat en Kokki Djawa online inkopen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook up-to date details over de boodschappen online bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 10 – 12 keer per maand We spenderen gemiddeld €22,50 per aankoop. Populair is op dit momentde supermarkt waar je online kan bestellen. Al duizenden supermarkt-bezoekers doen hun aankopen online, en laten de boodschappen bezorgen. Meer weten over welke supermarkt(en) vandaag open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met kerst of pasen boodschappen doen? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Hieronder tref je de beste supers uit de buurt. Kies een winkel en vind alle informatie. [jobs location=Meilegem-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Meilegem

Welke supermarkt is nu open in Meilegem?

Snel boodschappen doen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is vandaag open? Goed nieuws: de meeste winkels hier beschikken over flexibele openingstijden. Bij locaties van Plus, Jumbo, Spar, Albert Heijn en bijvoorbeeld Lidl en/of Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Dit is niet anders voor bijvoorbeeld Hoogvliet. En dan vooral de winkels op A-locaties. Doorgaans kun jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze zoekfunctie kun je supermarkten bekijken dicht bij jou in de buurt. Klik op jouw voorkeur en achterhaal of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Gesloten? Maak je niet druk. Je kunt op jouw tijd online boodschappen doen.Werkt dat ook voor mij? Lees er hiernaast meer over. Check ook alles over Supermarkt meeswijk

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Meilegem?

Is de supermarkt gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. Rondom Oost-Vlaanderen constateren we opvallend veel supermarkt bezorgdiensten. De meeste artikelen als Schoonmaakdoekjes of Vlokken van A-merken als Nina Ricci en/of Irish Velvet wanneer jij wil aan huis bezorgd. Dat is toch geweldig? De keuze is aan jou: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel internet-supers heb je de aankopen voordelig en snel in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt thuisbezorgservice

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vind en vergelijk alle supers

Bekijk openingstijden

Supermarkt webwinkels

Online aanbiedingen bekijken

* Tip: → Bekijk online supermarkten in de omgeving van Oost-Vlaanderen. Lees nu ook alles over Online supermarkt meerdonk.

Pick Up Point Meilegem

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de service aan huis? In dat geval is een pick-up point in Meilegem wat voor jou. Jij benut dan het gemak van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op een tijdstip dat het jou schikt. Alles wat je nodig hebt, van Deodorant tot Gebitsreiniging en alles van erkende merken als Sinaspril of Johma, pik jij vaak gratis op bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Goed om te weten: chronisch tijdgebrek? Ga in dat geval voor een warme maaltijd als Gegratineerde griet met kaas en mosterd, Lamsbout in honingsaus, witlof ham/kaas, krieltjes, peterselie of Varkensreepjes in champignonsaus, broccoli, bloemkool, wortelmix en aardappelpuree. Even de magnetron in, en geniet van een heerlijk diner.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Meilegem

Leave a Comment