boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Meerhout

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Meerhout? Wil je weten welkesupermarkt vandaag open is, of welke op zondag open zijn? Hier vind jij alle handige info wat betreft supermarkten in Meerhout. Snel en eenvoudig boodschappen zoals Anti-klit spray, Cremespoeling en Diepvries vlees of artikelen van A-merken als Augustijn en Schluckwerder online kopen en gemakkelijk laten bezorgen? Jij checkt hier ook actuele data over de nieuwe hype: online boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 12 bezoekjes per maand. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €35 tot €40 per aankoop. Een trend van de laatste maanden is ook online boodschappen doen. Al duizenden huishoudens doen hun aankopen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Weten welke supermarkt de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op zondag mijn inkopen doen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Hieronder doorzoek je alle supermarkten in jouw omgeving. Klik op een shop en doorzoek meer details. [jobs location=Meerhout-Antwerpen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Meerhout

Welke supermarkt is nu open in Meerhout?

Snel belangrijke boodschappen nodig? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is nu geopend? Een groot voordeel: de lokale supermarkten hanteren prettige openingstijden. Bij afdelingen van Plus, Spar, Albert Heijn, Jumbo en bijvoorbeeld Aldi en Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Dit geldt ook voor filialen van Ekoplaza. En dan vooral de winkels op A-locaties. Doorgaans kun jij daar tot laat in de avond nog shoppen. Via onze zoekfunctie kan jij supermarkten spotten die vlakbij zijn. Klik op een van de supers en check of de winkel nu geopend is. Niet meer open? Geen nood. Je kunt op jouw tijd bestellen bij een van de online supers. Werkt dat ook voor mij? Lees er hiernaast meer over. Check ook alles over Supermarkt meensel-kiezegem

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Meerhout?

Is de supermarkt gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via internet kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. Rondom Antwerpen vinden we meer en meer boodschappen bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Indonesisch en Energy dranken van erkende merken als Chupa Chups en/of Bullit simpelweg bij jou thuisbezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Je kan zelfs kiezen tussen bezorgen of afhalen. Bij veel supers heb je alle boodschappen binnen 24 uur in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt thuisbezorgservice

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supers bij jou in de buurt

ZIe of jouw supermarkt open is

Boodschappen winkels online

Online aanbiedingen bekijken

* Niet vergeten: → Vind online supermarkten in de streek Antwerpen. Of lees meer over Online supermarkt mechelen-aan-de-maas.

Pick Up Point Meerhout

Wil jij ook online boodschappen doen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op een bezorgservice? Kies dan voor een pick-up point in Meerhout een bruikbaar alternatief. Jij profiteert dan van de vele voordelen van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op een tijdstip dat het jou schikt. Alle boodschappen, van Poffertjes t/m Pizza en artikelen van topmerken als Doelas en Valpolicella, haal je moeiteloos op bij het supermarkt afhaalpunt. Handig: houd je niet van koken? Bestel dan een kant-en-klaar maaltijd als Broodje gevuld met warme mosselen, Aspergesoep vg of Rode bieten met een speklap en jus. 10 minuutjes opwarmen, en smullen maar.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Meerhout

Leave a Comment