boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Meerdonk

Zoek je de beste supermarkt in Meerdonk? Uitzoeken welke supermarkt vandaag geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Hier vind jij alle bruikbare info met betrekking tot supermarkten in Meerdonk. Nu boodschappen zoals Jus stamppot, Afwasmiddel en Vermouth of artikelen van bijvoorbeeld Remia en DubbelFrisss online bestellen en laten thuisbezorgen? Je treft hier ook uitgebreide gegevens over mogelijkheden met betrekking tot online je boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt meer dan 100 bezoekjes per jaar. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €20 tot €25 per aankoop. Een hype is momenteel zeker ook de online supermarkt. Opvallend veel Nederlanders bezoeken de internet-supermarkt, en laten de boodschappen thuis afleveren. Benieuwd welke supermarkt(en) momenteel geopend is? Bij welke supers kan ik met kerst of pasen shoppen? En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Hieronder ontdek je supermarkten in jouw eigen regio. Kies een winkel en zoek naar belangrijke gegevens. [jobs location=Meerdonk-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Meerdonk

Welke supermarkt is nu open in Meerdonk?

Direct een supermarkt vinden om te shoppen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is vandaag open? Een groot voordeel: de supers hier hebben klantvriendelijke openingstijden. Bij winkels van Spar, Jumbo, Coop, Albert Heijn en natuurlijk Lidl en Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Hetzelfde geldt voor filialen van Hoogvliet. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Op reguliere dagen kan jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Scroll naar boven, daar kan jij supermarkten spotten in de regio. Klik op jouw voorkeur en ontdek of de super de deuren geopend heeft. Niet meer open? Maak je niet druk. Je kunt op jouw tijd boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. De voordelen? Check het blok hiernaast voor meer info. Nu ook online: alles over Supermarkt meeffe

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Meerdonk?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de buurt van Oost-Vlaanderen zijn er steeds meer boodschappen bezorgdiensten. Alle producten als Insectenbestrijding en/of Tampons van merken als Mycosan en Batman eenvoudig aan huis bezorgd. Een uitkomst voor velen! Maak zelf een keuze tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel supers heb je alle boodschappen binnen 24 uur in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgers

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind alle belangrijke supers

Vind openingstijden

Ook de online supers

Online aanbiedingen bekijken

* Mis dit niet: → Kijk naar online supermarkten in de omgeving van Oost-Vlaanderen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt mean.

Pick Up Point Meerdonk

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgdienst? Dan is de optie voor een pick-up point in Meerdonk erg relevant voor jou. Je geniet dan van de handigheid van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Boodschappen zoals Bloem tot Peuter en spullen van betrouwbare merken als Snack to Meat en Dream, kun je zonder kosten ophalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Tip van onze kant: chronisch tijdgebrek? Ga in dat geval voor een ambachtelijke maaltijd als Nijlbaars met peterseliesalsa, Tagliatelle, kip, paddestoelen of Broodje Coppadiparma. Een paar minuten opwarmen, en geniet van een heerlijk diner.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet wachten op een bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Meerdonk

Leave a Comment