boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Meerbeke

Zoek je de beste supermarkt in Meerbeke? Wil je weten welkesuper nu geopend is, of welke op zondag open zijn? Op deze website tref je alle bruikbare feiten over de supermarkten in Meerbeke. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen als bijvoorbeeld Medicijnen, Afslanken en Bladerdeeg of boodschappen van merken als Jacobins en Isle of Jura via internet bestellen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook actuele data over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 2 a 3 bezoeken in de week. De uitgaven bedragen al gauw €20 tot €25 per aankoop. Een trend van de laatste maanden is ook online boodschappen doen. Meer en meer boodschappers bezoeken de internet-supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Meer weten over welke supermarkt nu open is? Bij welke winkels kan ik met de feestdagen boodschappen doen? Ook interessant: welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Hieronder bekijk je de winkels. Selecteer een winkel en bekijk alles wat je moet weten. [jobs location=Meerbeke-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Meerbeke

Welke supermarkt is nu geopend in Meerbeke?

Direct boodschappen doen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is nu geopend? Gelukkig: de supers hier hebben vrij lange openingstijden. Bij filialen van Spar, Plus, Jumbo, Coop en ook Aldi en de Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Dit is niet anders voor onder andere Ekoplaza. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Handig: je kunt daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze supermarkt-zoeker kun je supermarkten bekijken dicht bij jou in de buurt. Maak een keuze en check of de winkel open is of niet. Niet meer open? Niet getreurd. Je kunt waar en wanneer je maar wil boodschappen doen via internet. Meer info? Check het blok hiernaast voor meer info. Bekijk ook alle info over Supermarkt mechelen-bovelingen

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Meerbeke?

Is het buiten openingstijden? Probeer dan eens online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je de hele dag boodschappen bestellen. In en rondom Oost-Vlaanderen constateren we opvallend veel supers die thuisbezorging bieden. Alle benodigde boodschappen als Zwarte olijven of Sorbetijs van top-merken als Belle-Vue en Itoen vlug en voordelig bij jou thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? Je kan zelfs kiezen tussen de bezorgservice of het pick-up point. Bij veel supers heb je je bestelling snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De eenvoud van een supermarkt bezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je bespaart veel tijd
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Webshops van supers

Bekijk alle acties

* Advies: → Bezoek direct online supermarkten in de omgeving van Oost-Vlaanderen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt mazy.

Pick Up Point Meerbeke

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op een thuisbezorgservice? Dan is een supermarkt pick-up point in Meerbeke ideaal voor jou. Je hebt dan de meerwaarde van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point als jou het uitkomt. Boodschappen zoals Rustieke kaarsen t/m Tartaar en producten van betrouwbare merken als Go Origin en Ribshack, kun je zonder kosten ophalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Niet vergeten: heb je weinig tijd? Scoor dan een magnetronmaaltijd als Homemade makreel-/eiersalade wraps, Champignonsoep met rundvlees of Scholfilet met kerrieroom uit de oven. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en smullen maar.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet wachten op een bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Het kost je amper tijd
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Meerbeke

Leave a Comment