boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Meeffe

Zoek je de beste supermarkt in Meeffe? Direct achterhalen supermarkt op dit moment open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op Supermarktvergelijken.com lees je alle belangrijke info wat betreft supermarkten in Meeffe. Meteen boodschappen zoals Groene thee, Peulvruchten en Styling cream of supermarkt-producten van betrouwbare merken als Cubanisto en Lief! via internet inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt hier ook up-to date details over de nieuwe hype: boodschappen doen bij de online supermarkt en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 2 a 3 keer per week De supermarktbon ligt al gauw op €25 tot €30 per aankoop. Populair is op dit momentook online boodschappen doen. Al duizenden mensen bestellen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Meer weten over welke super op dit moment geopend is? Bij welke supers kan ik op zondag shoppen? Ook belangrijk: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Hieronder bekijk de verschillende aanbieders. Tik op een zaak naar keuzen en doorzoek bruikbare informatie. [jobs location=Meeffe-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Meeffe

Welke supermarkt is nu geopend in Meeffe?

Meteen een bezoekje aan de super brengen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu open? Handig: veel shops in de omgeving hebben zeer vrij lange openingstijden. Bij winkels van Plus, Albert Heijn, Coop, Spar of bijv. Aldi en/of Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Ook het geval voor filialen van Ekoplaza. En dan vooral de winkels op A-locaties. Doorgaans kun jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Via onze supermarkt-zoeker ontdek jij supermarkten in de regio. Klik op een van de supers en achterhaal de actuele openingstijden.Is de super al dicht? Niet getreurd. Je kunt waar en wanneer je maar wil online boodschappen doen.Werkt dat ook voor mij? Zie het blok hiernaast. Zie ook onze blog over Supermarkt mazenzele

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Meeffe?

Is het buiten openingstijden? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. Rondom Luik kun je kiezen uit meerdere bezorgservices. Alle benodigde boodschappen als Sherry en/of Speciale soep van geliefde merken als Biofan en/of Go Origin eenvoudig bij jou afgeleverd aan huis. Hoe handig is dat? Vaak kies je zelf tussen de bezorgservice of het pick-up point. Vaak heb je de boodschappen binnen 24 uur in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt aan huis

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Supermarkt webwinkels

Vind de voordeligste supermarkt

* Hint: → Vergelijk alle online supermarkten in de buurt van Luik. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt maulde.

Pick Up Point Meeffe

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de service aan huis? In dat geval is een pick-up point in Meeffe wat voor jou. Je hebt dan het comfort van online bestellen, en je haalt de boodschappen af als jou het uitkomt. De meeste boodschappen zoals Diepvriesproducten tot Japans en alles van geliefde merken als Dr Swaab of Domecq, haal jij gewoon af bij een supermarkt ophaalpunt. Mis dit niet: geen tijd om te koken? Scoor dan een koelverse maaltijd als Haringsandwich, Varkensfiletlapje met mosterdroomsaus, bloemkool en gele rijst of Spareribs met patat en salade. Een paar minuten opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Meeffe

Leave a Comment