boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Mechelen-Bovelingen

Zoek je de beste supermarkt in Mechelen-Bovelingen? Direct achterhalen supermarkt op dit moment open is, of waar je op zondag terecht kan? Op Supermarktvergelijken.com vind je de meeste gegevens met betrekking tot supermarkten in Mechelen-Bovelingen. Lekker makkelijk boodschappen als bijv. Verse Pizza, Afslanken en Ledlampen of artikelen van bijvoorbeeld Nuts about nature en Soma online inkopen en laten thuisbezorgen? Je leest hier ook bruikbare data over de nieuwste trend: boodschappen doen bij de online supermarkt en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 120 bezoeken per jaar. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €25 per bezoekje. Wat sterk in opkomst is, is ook online boodschappen doen. Al duizenden consumenten bestellen online, en kiezen voor thuisbezorging. Weten welke supermarkt(en) nu open is? Bij welke supers kan ik op een feestdag mijn inkopen doen? En niet onbelangrijk: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Onder deze pagina vind je de beste supers uit de buurt. Maak een keuzen uit de shops en vind alles wat je moet weten. [jobs location=Mechelen-Bovelingen-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Mechelen-Bovelingen

Welke supermarkt is nu geopend in Mechelen-Bovelingen?

Op dit moment boodschappen doen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu open? Ideaal: de meeste winkels hier beschikken over klantvriendelijke openingstijden. Bij winkels van Coop, Albert Heijn, Spar, Plus en ook Aldi en Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Regelmatig geldt dat ook voor winkels als Hoogvliet. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Handig: je kunt daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Scroll naar boven, daar kun je supermarkten bekijken in jouw directe omgeving. Tik op een super en lees meer over op dit moment open is. Is de super al dicht? Geen nood. Je kunt op jouw tijd boodschappen doen via internet. Meer info? Check het blok hiernaast voor meer info. Nu ook online: alles over Supermarkt mazee

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Mechelen-Bovelingen?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In en rondom Limburg zijn er steeds meer bezorgservices. De meeste artikelen als Schoenpoets en Overigeazijn van onder andere Monti en Tsantalis binnen 24 uur bij jou thuisbezorgd. Wie wil dat nu niet? Je kan zelfs kiezen tussen de bezorgservice of het pick-up point. Niet zelden heb jij alle boodschappen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De pluspunten van de supermarkt bezorgers

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vergelijk alle supermarkten

Check de openingstijden

Ook de online supers

Bespaar geld op je boodschappen

* Hint: → Vergelijk alle online supermarkten in de buurt van Limburg. Lees nu ook alles over Online supermarkt maubray.

Pick Up Point Mechelen-Bovelingen

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de service aan huis? Kies dan voor een pick-up point in Mechelen-Bovelingen een bruikbaar alternatief. Je geniet dan van het comfort van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een moment dat jou uitkomt. De meeste boodschappen zoals Spaghetti tot Gezicht crème en artikelen van bijvoorbeeld Nestle Pure life en Brunswick, kun je zonder kosten ophalen bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Let op: heb je weinig tijd? Koop dan zo’n heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Gerookte paling op lauwwarme aardappel-spinaziesalade, Snijbonenstamppot met slavink en jus of Stamppot Hete bliksem met stroop. Koken is niet nodig, even opwarmen en smullen maar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Mechelen-Bovelingen

Leave a Comment