boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Mechelen-aan-de-Maas

Een supermarkt bezoeken in Mechelen-aan-de-Maas? Wil je weten welkesupermarkt vandaag open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze website lees je alle belangrijke data wat betreft supermarkten in Mechelen-aan-de-Maas. Lekker makkelijk boodschappen als bijv. Pandan rijst, Toiletverfrisser en Jam of items van bijvoorbeeld Princes en Grozette online bestellen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je treft hier ook up-to date gegevens over de nieuwste trend: online boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op meer dan 100 bezoekjes per jaar. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €25 per bestelling. Wat sterk in opkomst is, is daarnaast online boodschappen bestellen. Al honderden consumenten bezoeken de internet-supermarkt, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Meer weten over welke supermarkt(en) momenteel geopend is? Waar kan ik met de feestdagen mijn inkopen doen? En welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Beneden bekijk je de lokale supers. Kies een geschikt bedrijf en vind alle informatie. [jobs location=Mechelen-aan-de-Maas-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Mechelen-aan-de-Maas

Welke supermarkt is nu geopend in Mechelen-aan-de-Maas?

Direct de supermarkt bezoeken? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is op dit moment open? Handig: de supers in deze regio werken met vrij lange openingstijden. Bij shops van Jumbo, Plus, Albert Heijn, Spar maar ook Aldi en Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Dit geldt ook voor supers als Jan linders. En dan vooral de winkels op A-locaties. Meestal kan je hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Scroll naar boven, daar ontdek jij supermarkten die zich vlakbij bevinden.Klik op jouw voorkeur en achterhaal de actuele openingstijden.Is de super al dicht? Geen nood. Je kunt op elke minuut van de dag bestellen bij een van de online supers. Meer weten? Rechts tref je aanvullende details. Bekijk ook alle info over Supermarkt maurage

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Mechelen-aan-de-Maas?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de buurt van Limburg kun je kiezen uit meerdere supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle benodigde boodschappen als Boodschappentas en/of Badolie van merken als Syneo 5 en/of Eduscho handig thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? Maak zelf een keuze tussen bezorgen of afhalen. Meesetal heb jij je bestelling voordelig en snel in huis.

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgservice

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Alle supermarkten

Vind openingstijden

Boodschappen webshops

Vind de voordeligste supermarkt

* Advies: → Kijk naar online supermarkten in en rondom Limburg. Lees nu ook alles over Online supermarkt mater.

Pick Up Point Mechelen-aan-de-Maas

Wil jij online boodschappen doen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorgers? Kies dan voor een pick-up point in Mechelen-aan-de-Maas erg relevant voor jou. Jij profiteert dan van het gemak van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen als jou het uitkomt. Eigenlijk alle producten als Grote koeken tot Katten en goederen van erkende merken als Crofty en 3Pauly, haal jij gewoon af bij het supermarkt afhaalpunt. Handig: chronisch tijdgebrek? Bestel dan een vriesverse maaltijd als Haringspiesje met gember-sojadip, Omelet, kaassaus, worteltjes, gebakken aardappelen of Stamppot rucola met zongedroogde tomaten. 10 minuutjes opwarmen, en geniet van een heerlijk diner.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Mechelen-aan-de-Maas

Leave a Comment