boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Mazy

Een supermarkt bezoeken in Mazy? Nieuwsgierig welke super momenteel geopend is, of waar een koopzondag is? Op deze website tref je alle bruikbare feiten over de supermarkten in Mazy. Snel en eenvoudig boodschappen als bijvoorbeeld Hagelslag, Leesbrillen en Suikervrije drop of supermarkt-producten van A-merken als Zuivelhoeve en Bundaberg online bestellen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt hier ook bruikbare details over mogelijkheden met betrekking tot de boodschappen online bestellen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 2 a 3 keer per week De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €22,50 per winkelbezoek. Een interessante trend is zeker ook de online supermarkt. Een groeiend aantal mensen maken er gebruik van, en kiezen voor thuisbezorging. Uitzoeken welke supermarkt de komende uren geopend is? Waar kan ik op zondagen shoppen? En ook handig: welke super bezorgt bij mij thuis?Onderaan doorzoek je supermarkten in jouw eigen regio. Selecteer een winkel en spot praktische details. [jobs location=Mazy-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Mazy

Welke supermarkt is nu geopend in Mazy?

Meteen een bezoekje aan de super brengen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu open? Gelukkig: de meeste winkels hier beschikken over ruime openingstijden. Bij locaties van Coop, Jumbo, Albert Heijn, Plus en Lidl en de Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Hetzelfde verhaal voor onder andere Deen. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Vaak kan je daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Bovenaan deze pagina kun je supermarkten bekijken die vlakbij gevestigd zijn. Selecteer een supermarkt en ontdek of de winkel nu geopend is. Al gesloten? Schrik niet. Jij kan de hele dag door boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Werkt dat ook voor mij? Rechts tref je aanvullende details. Zie ook onze blog over Supermarkt maubray

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Mazy?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de buurt van Namen zijn er steeds meer bezorgservices. De meeste artikelen als Hele aardappel en Wokgroenten van onder andere Dom Delagrange of Deliziosa supersnel thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Jij kiest zelf: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel internet-supers heb je alle (verse) boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je bespaart veel tijd
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vergelijk alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Boodschappen webshops

Bekijk alle acties

* Hint: → Vind online supermarkten in de streek Namen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt matagne-la-grande.

Pick Up Point Mazy

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op een thuisbezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Mazy ideaal voor jou. Jij benut dan de vele voordelen van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alles van Tartaar tot Taco’s en artikelen van betrouwbare merken als Bedo of Talisker, haal jij gewoon af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Hint: schiet koken er bij jou vaak in? Scoor dan een magnetronmaaltijd als Roergebakken pangasius met oestersaus, Scharrolletjes, hollandaisesaus, erwten, wilde spinazie, rijst of Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree. Een paar minuten opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Mazy

Leave a Comment