boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Maurage

Zoek je de beste supermarkt in Maurage? Nieuwsgierig welke supermarkt momenteel geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Onderaan de pagina vind jij alle handige feiten betreffende supermarkten in Maurage. Wil jij boodschappen zoals bijvoorbeeld Gemalen espressokoffie, Luxe toetjes en Ontkalker of supermarkt-producten van welbekende merken als Dr. Brown’s en Lurpak via internet inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt hier ook meer nieuwsberichten over de nieuwste trend: boodschappen doen bij de online supermarkt en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 120 bezoeken per jaar. We spenderen gemiddeld €35 tot €40 per winkelbezoek. Een hype is momenteel ook online boodschappen doen. Meer en meer mensen gebruiken de online supermarkt, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Nieuwsgierig welke supermarkt(en) op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik tijdens speciale dagen mijn inkopen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Onderaan ontdek je alle supermarkten. Tik op een zaak naar keuzen en bekijk belangrijke gegevens. [jobs location=Maurage-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Maurage

Welke supermarkt is nu open in Maurage?

Op dit moment een supermarkt vinden om te shoppen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Handig: de lokale supermarkten hanteren ruime openingstijden. Bij shops van Coop, Albert Heijn, Plus, Spar en bijvoorbeeld Lidl en de Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Hetzelfde verhaal voor winkels als Ekoplaza. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Handig: je kunt daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Via onze supermarkt-zoeker kan jij supermarkten spotten die zich vlakbij bevinden.Kies een winkel en bekijk of de super de deuren geopend heeft. Ben je al te laat? Geen nood. Jij kan de hele dag door de internet-supermarkt bezoeken. Werkt dat ook voor mij? Rechts tref je aanvullende details. Lees ook meer over Supermarkt matagne-la-grande

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Maurage?

Is de supermarkt gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de regio Henegouwen constateren we opvallend veel bezorgservices. Alle boodschappen als Spijsvertering en Padano van betrouwbare merken als Fermette of Glade binnen 24 uur bij jou thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Vaak kies je zelf tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Meesetal heb jij de boodschappen verrassend snel in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgservice

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je bespaart veel tijd
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vind alle belangrijke supers

Vind openingstijden

Supermarkt webwinkels

Vind de voordeligste supermarkt

* Handig: → Kijk naar online supermarkten in de regio Henegouwen. Of bekijk handige info over Online supermarkt masnuy-saint-pierre.

Pick Up Point Maurage

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorger? In dat geval zijn de pick-up points in Maurage erg relevant voor jou. Je geniet dan van de vele voordelen van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Boodschappen zoals Fruitvla – enkel tot Dubbelvla en spullen van geliefde merken als Schrobbelaar of Jordans, pik jij vaak gratis op bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Misschien relevant voor jou: houd je niet van koken? Bestel dan een kant-en-klaar maaltijd als Kibbeling op roergebakken mosterdkool, Kip tandoori of Broodje Tartaat Met Ui. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en geniet van een heerlijk diner.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Maurage

Leave a Comment