boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Masnuy-Saint-Jean

Zoek je de beste supermarkt in Masnuy-Saint-Jean? Nieuwsgierig welke supermarkt op dit moment open is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze website lees jij alle belangrijke details m.b.t. supermarkten in Masnuy-Saint-Jean. Zonder problemen boodschappen als Salade, Salami en Koolzuurvrij of boodschappen van A-merken als Yokebe en Sportlife via internet inkopen en laten thuisbezorgen? Je vindt daar ook up-to date nieuwsberichten over de nieuwste trend: online je boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 120 bezoeken per jaar. De uitgaven bedragen al gauw €35 tot €40 per bezoekje. Wat jij eens moet proberen is boodschappen kopen bij de online super. Al duizenden huishoudens doen hun aankopen online, en laten de boodschappen bezorgen. Weten welke super nu open is? Waar kan ik op een feestdag shoppen? En ook handig: welke super bezorgt bij mij thuis?Onder deze pagina ontdek je alle supermarkten. Maak een keuzen uit de shops en vind bruikbare informatie. [jobs location=Masnuy-Saint-Jean-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Masnuy-Saint-Jean

Welke supermarkt is nu open in Masnuy-Saint-Jean?

Snel een bezoekje aan de super brengen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag geopend? Gelukkig: de lokale supermarkten hanteren klantvriendelijke openingstijden. Bij winkels van Albert Heijn, Coop, Plus, Jumbo of bijv. Aldi en de Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Regelmatig geldt dat ook voor supermarkten als Hoogvliet. En dan vooral de winkels op A-locaties. Op reguliere dagen kan jij daar tot laat in de avond nog shoppen. Met behulp van de winkelzoeker tref je alle supermarkten die zich vlakbij bevinden.Klik op een van de supers en achterhaal of de winkel open is of niet. Niet meer open? Niet getreurd. Jij kan de hele dag door bestellen bij een van de online supers. Meer info? Zie het blok hiernaast. Ook interessant: Supermarkt marquain

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Masnuy-Saint-Jean?

Is het buiten openingstijden? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de regio Henegouwen vinden we meer en meer boodschappen bezorgdiensten. De meeste artikelen als Varkensgehakt en/of Sperziebonen en peulvruchten van vertrouwde merken als Clipper en O7 Active probleemloos bij jou afgeleverd aan huis. Hoe handig is dat? Maak zelf een keuze tussen bezorgen of afhalen. Niet zelden heb jij je bestelling verrassend snel in huis.

De pluspunten van de supermarkt bezorgdienst

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je bespaart veel tijd
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vind en vergelijk alle supers

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen winkels online

Check de beste aanbiedingen

* Let op: → Bekijk online supermarkten in de buurt van Henegouwen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt marke.

Pick Up Point Masnuy-Saint-Jean

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorger? In dat geval is een pick-up point in Masnuy-Saint-Jean ideaal voor jou. Je hebt dan de pluspunten van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een tijdstip dat het jou schikt. De meeste boodschappen zoals Snoep t/m Bloem en alles van onder andere Taksi en De Zeeuwse Boerin, haal jij gewoon af bij een supermarkt ophaalpunt. Tip van onze kant: ontbreekt het je aan tijd? Probeer daarvoor zo’n koelverse maaltijd als Roergebakken mie met roze garnalen, Noordzee visserspannetje, worteltjes met peterselie en gekookte aardappelen of Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en je kan al aan tafel gaan.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Masnuy-Saint-Jean

Leave a Comment