boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Marquain

Meteen shoppen bij een supermarkt in Marquain? Uitzoeken welke supermarkt vandaag geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Hier vind jij alle relevante gegevens m.b.t. supermarkten in Marquain. Wil jij boodschappen als bijvoorbeeld Vleeskruiden, Vanille vla en Hazelnoot- en chocoladepasta of items van erkende merken als Magnum en Melkmeisje via internet inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook up-to date informatie over opties m.b.t. de boodschappen online bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 10 bezoeken in de maand. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €35 tot €40 per bezoekje. Een interessante trend is daarnaast online boodschappen bestellen. Steeds meer supermarkt-bezoekers bestellen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Meer weten over welke supermarkt(en) nu open is? Bij wie kan ik op zondag shoppen? En welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Hieronder tref je de regionale supermarkten. Klik op een shop en vind bruikbare informatie. [jobs location=Marquain-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Marquain

Welke supermarkt is nu open in Marquain?

Snel een supermarkt vinden om te shoppen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu geopend? Een groot voordeel: bedrijven in deze regio hebben doorgaans flexibele openingstijden. Bij shops van Plus, Coop, Jumbo, Spar en Lidl en Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Ook het geval voor winkels als Hoogvliet. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Vaak kan je daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Via onze zoekfunctie zoek je de supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Tik op een super en check of de winkel open is of niet. Al gesloten? Niet getreurd. Je kunt waar en wanneer je maar wil boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Hoe dat werkt? Check het blok hiernaast voor meer info. Lees ook meer over Supermarkt mariembourg

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Marquain?

Is de supermarkt gesloten? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. Rondom Henegouwen constateren we opvallend veel supermarkt bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Ontkalker en Papier van bijvoorbeeld Laphroaig of Unirice binnen 24 uur thuisbezorgd. Wie wil dat nu niet? Kies zelf voor boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Niet zelden heb jij jouw order de volgende dag in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgers

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Check alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Boodschappen winkels online

Online aanbiedingen bekijken

* Mis dit niet: → Kijk naar online supermarkten in de streek Henegouwen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt marenne.

Pick Up Point Marquain

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorgdienst? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Marquain een uitkomst. Jij benut dan de meerwaarde van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af als jou het uitkomt. De meeste boodschappen zoals Wc-papier tot Kaassoufflés en goederen van welbekende merken als Dudok en Raw Super Food, haal jij gewoon af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Advies: ontbreekt het je aan tijd? Ga in dat geval voor een ambachtelijke maaltijd als Pittige zalmloempiaatjes, Rode bieten met gekookte aardappel en een speklap of Broodje Paté. Een kwestie van eventjes opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Marquain

Leave a Comment