boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Mariembourg

Boodschappen doen bij een supermarkt in Mariembourg? Nieuwsgierig welke supermarkt momenteel geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Onderaan de pagina lees je vergelijkingen en data betreffende supermarkten in Mariembourg. Wil jij boodschappen als bijv. Gebraden gehakt, Siropen dranken en Jam of artikelen van erkende merken als Optimax en Dari op internet kopen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook praktische details over de trends rondom online je boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. En vaak ook: gemiddeld zo’n 120 bezoeken per jaar. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €30 tot €35 per bezoekje. Een hype is momenteel ook online boodschappen doen. Al honderden consumenten kopen de boodschappen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Weten welke supermarkt nu open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op een feestdag terecht?En niet onbelangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Hieronder ontdek je de supers. Selecteer een winkel en bekijk praktische details. [jobs location=Mariembourg-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Mariembourg

Welke supermarkt is nu geopend in Mariembourg?

Op dit moment boodschappen inslaan? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is nu open? Pluspunt: de meeste winkels hier beschikken over aangename openingstijden. Bij shops van Jumbo, Plus, Coop, Spar maar ook Aldi en/of Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Regelmatig geldt dat ook voor filialen van Deen. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Handig: je kunt daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Via onze supermarkt-zoeker kun je supermarkten bekijken die vlakbij zijn. Klik op jouw voorkeur en check op dit moment open is. Is de super al dicht? Schrik niet. Je kunt op jouw tijd online boodschappen doen.Meer weten? Rechts tref je aanvullende details. Bekijk ook alle info over Supermarkt marcourt

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Mariembourg?

Is de winkel niet geopend? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Dankzij het internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In en rondom Namen zijn er steeds meer bezorgdiensten. Alle producten als Sigaren en/of Geurtheelichten van A-merken als Flowerbrand en Auvernou wanneer het jou uitkomt thuisbezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Je kan zelfs kiezen tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Niet zelden heb jij alle artikelen binnen 24 uur in huis.

De pluspunten van de supermarkt thuisbezorgservice

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Alle supers bij jou in de buurt

ZIe of jouw supermarkt open is

Webshops van supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Let op: → Vergelijk alle online supermarkten in de omgeving van Namen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt marchipont.

Pick Up Point Mariembourg

Wil jij online boodschappen doen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorger? Dan is de optie voor een pick-up point in Mariembourg een uitkomst. Jij gebruikt dan de vele voordelen van online bestellen, en je haalt de boodschappen af op een tijdstip dat het jou schikt. Alles wat je nodig hebt, van Zoute drop t/m Wodka en producten van A-merken als Ciroc of Verano, kun je zonder kosten ophalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Hint: schiet koken er bij jou vaak in? Kies dan ook voor een vriesverse maaltijd als Dorade op bedje van ratatouille, Spaghetti Napoli of Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes. Een kwestie van eventjes opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Mariembourg

Leave a Comment