boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Mariakerke

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Mariakerke? Benieuwd welke super nu geopend is, of waar een koopzondag is? Hier tref jij alle handige informatie m.b.t. supermarkten in Mariakerke. Snel en eenvoudig boodschappen zoals bijvoorbeeld Mondreiniging, Roomboter en Pijn en griep of boodschappen van geliefde merken als Sloeber en Prioderm online inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Jij checkt hier ook bruikbare details over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 2 a 3 bezoeken in de week. We spenderen gemiddeld €20 tot €25 per boodschappenlijstje. Een trend van de laatste maanden is ook online boodschappen doen. Een groeiend aantal boodschappers maken er gebruik van, en laten de boodschappen thuis afleveren. Meer weten over welke super op dit moment geopend is? Bij wie kan ik op zondag mijn boodschappen inslaan? En niet onbelangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Beneden bekijk je de winkels. Kies een winkel en zoek naar alle informatie. [jobs location=Mariakerke-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Mariakerke

Welke supermarkt is nu open in Mariakerke?

Direct boodschappen doen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is nu open? Een groot voordeel: de meeste winkels hier beschikken over klantvriendelijke openingstijden. Bij shops van Plus, Spar, Jumbo, Albert Heijn en ook Lidl en/of Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Regelmatig geldt dat ook voor onder andere Hoogvliet. Met name bij de grote filialen. Doorgaans kun jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Via onze zoekfunctie tref je alle supermarkten in de regio. Maak een keuze en lees meer over op dit moment open is. Dicht? Dat is niet onoverkomelijk. Je kan nu 24/7 de internet-supermarkt bezoeken. Meer info? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Check ook alles over Supermarkt marchovelette

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Mariakerke?

Is het buiten openingstijden? Probeer dan eens online boodschappen doen. Via internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. Om en nabij Oost-Vlaanderen vind je steeds meer opties voor supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle producten als Knopen of Tandenstokers van erkende merken als Lekker uit Limburg en Sanex supersnel aan huis bezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Het is jouw feestje: boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Niet zelden heb jij jouw order voordelig en snel in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgers

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Ook de online supers

Bespaar geld op je boodschappen

* Niet vergeten: → Check alle online supermarkten in de provincie Oost-Vlaanderen. Of lees meer over Online supermarkt marchienne-au-pont.

Pick Up Point Mariakerke

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgdienst? Kies dan voor een pick-up point in Mariakerke een bruikbaar alternatief. Jij gebruikt dan de meerwaarde van online bestellen, en je haalt de boodschappen af op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alles van Worst tot Frisdranken en spullen van geliefde merken als Davelaar of TigerTiger, kun je gemakkelijk afhalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Goed om te weten: chronisch tijdgebrek? Scoor dan een koelverse maaltijd als Gebakken schol met preistamppot, Kip, uiensaus, appelmoes, gebakken aardappelen of Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen. Een kwestie van eventjes opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Mariakerke

Leave a Comment