boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Marcq

Een supermarkt bezoeken in Marcq? Nieuwsgierig welke super nu open is, of welke op zondag open zijn? Op deze website vind jij vergelijkingen en info wat betreft supermarkten in Marcq. Meteen boodschappen zoals bijvoorbeeld Leverpastei, Jam en Versiering of boodschappen van merken als Arterin en Zendium online bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Je treft hier ook uitgebreide tips over opties m.b.t. boodschappen doen bij de online supermarkt en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 120 bezoeken per jaar. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €27,50 per bezoek. Wat jij eens moet proberen is de internet-supermarkt. Al honderden boodschappers kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Weten welke supermarkt vandaag open is? Bij welke supers kan ik op zondagen boodschappen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Beneden ontdek je de beste supers uit de buurt. Tik op een zaak naar keuzen en bekijk praktische details. [jobs location=Marcq-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Marcq

Welke supermarkt is nu open in Marcq?

Direct een supermarkt vinden om te shoppen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment open? Een groot voordeel: de supers hier hebben prettige openingstijden. Bij bedrijven als Jumbo, Coop, Plus, Spar of bijv. Lidl en/of Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Dit geldt ook voor winkels als Hoogvliet. En dan vooral de winkels op A-locaties. Doorgaans kun jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze supermarkt-zoeker kan jij supermarkten spotten in de regio. Kies een winkel en raadpleeg de actuele openingstijden.Dicht? Geen paniek! Jij kan de hele dag door de internet-supermarkt bezoeken. Hoe dat werkt? Zie het blok hiernaast. Nu ook online: alles over Supermarkt marchin

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Marcq?

Is de supermarkt gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Via internet kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. Rondom Henegouwen kun je kiezen uit meerdere supers die bij je thuiskomen. Alle boodschappen als Spareribs en Zuiveldranken van betrouwbare merken als Jules de Strooper en Binkie simpelweg aan huis bezorgd. Wie wil dat nu niet? Jij kiest zelf: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Vaak heb je alle boodschappen binnen 24 uur in huis.

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgservice

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Supermarkt webwinkels

Bespaar geld op je boodschappen

* Niet vergeten: → Vergelijk alle online supermarkten in de buurt van Henegouwen. Of lees meer over Online supermarkt marche-les-dames.

Pick Up Point Marcq

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de service aan huis? Kies dan voor een pick-up point in Marcq ideaal voor jou. Jij profiteert dan van het grote gemak van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een moment dat jou uitkomt. Alle boodschappen, van Granola t/m Vaatwas en alles van betrouwbare merken als Valdesil of Isolabella, kun je gemakkelijk afhalen bij een supermarkt ophaalpunt. Mis dit niet: schiet koken er bij jou vaak in? Koop dan zo’n heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Gebakken zeebaarsfilet met tomaat, Gestoofde wortel of Broodje Filet American. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en je kan al aan tafel gaan.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Marcq

Leave a Comment