boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Marcourt

Op zoek naar een supermarkt in Marcourt? Benieuwd welke super vandaag open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op deze pagina lees je de meeste data met betrekking tot supermarkten in Marcourt. Moeiteloos boodschappen zoals Roerbak, Taart en Frikandel of items van geliefde merken als Evian en Bach via internet bestellen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook bruikbare data over de boodschappen online bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 10 – 12 keer per maand De uitgaven bedragen al gauw €22,50 per bezoek. Populair is op dit momentde supermarkt waar je online kan bestellen. Een groeiend aantal boodschappers bestellen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Nieuwsgierig welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Waar kan ik op een feestdag mijn inkopen doen? En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? In het midden van de pagina tref je de beste supers uit de buurt. Selecteer een winkel en zoek naar meer details. [jobs location=Marcourt-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Marcourt

Welke supermarkt is nu open in Marcourt?

Direct boodschappen doen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is nu open? Goed nieuws: de lokale supermarkten hanteren ruime openingstijden. Bij shops van Spar, Plus, Jumbo, Albert Heijn maar ook Lidl en de Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Dit is niet anders voor filialen van Deen. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Meestal kan je hier tot 9 uur ’s avonds terecht. Bovenaan deze pagina vind je supermarkten dicht bij jou in de buurt. Klik op een van de supers en bekijk of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Al gesloten? Geen nood. Je kan nu 24/7 de internet-supermarkt bezoeken. Meer info? Rechts tref je aanvullende details. Lees ook meer over Supermarkt marchienne-au-pont

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Marcourt?

Is het buiten openingstijden? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via internet kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de buurt van Luxemburg kun je kiezen uit meerdere supermarkt bezorgservices. Alle producten als Filet Americain of Zeep van welbekende merken als Rio en Jacquet binnen 24 uur aan huis bezorgd. Wat kan er prettiger zijn? De keuze is aan jou: bezorgen of afhalen. Niet zelden heb jij de boodschappen binnen 24 uur in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgers

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind en vergelijk alle supers

Bekijk openingstijden

Supermarkt webwinkels

Vind de voordeligste supermarkt

* Mis dit niet: → Bezoek direct online supermarkten in de omgeving van Luxemburg. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt marche-en-famenne.

Pick Up Point Marcourt

Direct online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de service aan huis? Kies dan voor een pick-up point in Marcourt ideaal voor jou. Je maakt dan gebruik van het grote gemak van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen als jou het uitkomt. De meeste boodschappen zoals Roomijs t/m Glutenvrije rijst en quinoa en spullen van topmerken als Drogheria Alimentari of Barber, pik jij vaak gratis op bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Advies: schiet koken er bij jou vaak in? Kies dan ook voor een warme maaltijd als Venkelrisotto met garnalen, Spaghetti Napoli of Stamppot Boerenkool met rookworst. Een paar minuten opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Marcourt

Leave a Comment