boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Marchin

Op zoek naar een supermarkt in Marchin? Nieuwsgierig welke supermarkt momenteel geopend is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op Supermarktvergelijken.com lees je alle belangrijke data over de supermarkten in Marchin. Wil jij boodschappen als bijvoorbeeld Enveloppen, Honing en Lasagne of items van bijvoorbeeld Irem en Château Bel Air via internet inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je leest hier ook meer data over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 2 a 3 keer per week De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €22,50 per boodschappenlijstje. Wat sterk in opkomst is, is boodschappen kopen bij de online super. Al honderden mensen bezoeken de internet-supermarkt, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Uitzoeken welke supermarkt de komende uren geopend is? Waar kan ik met de feestdagen terecht?En welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Onder deze pagina doorzoek je de supers. Selecteer een winkel en spot meer details. [jobs location=Marchin-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Marchin

Welke supermarkt is nu geopend in Marchin?

Meteen boodschappen inslaan? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu open? Gelukkig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans flexibele openingstijden. Bij shops van Coop, Albert Heijn, Plus, Spar en ook Lidl en/of Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Ook het geval voor supers als Jan linders. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Doorgaans kun jij daar tot laat in de avond nog shoppen. Via onze zoekfunctie zoek je de supermarkten in jouw directe omgeving. Selecteer een supermarkt en check of de winkel open is of niet. Is de super al dicht? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op jouw tijd gewoon online boodschappen doen. Hoe dat werkt? Lees verderop meer over deze service. Zie ook onze blog over Supermarkt marbehan

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Marchin?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Probeer dan eens online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de omgeving van Luik vinden we meer en meer supers die bij je thuiskomen. Alle denkbare boodschappen zoals Energie voeding en Dessert van vertrouwde merken als Duni en Rayovac eenvoudig thuisbezorgd. Wie wil dat nu niet? Maak een keuze voor de bezorgservice of het pick-up point. Bij veel internet-supers heb je alle boodschappen verrassend snel in huis.

De voordelen van desupermarkt aan huis

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vergelijk alle supermarkten

Vind openingstijden

Ook de online supers

Bespaar op de kassabon

* Handig: → Vergelijk alle online supermarkten in en rondom Luik. Lees nu ook alles over Online supermarkt maransart.

Pick Up Point Marchin

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op een bezorgservice? In dat geval zijn de pick-up points in Marchin ideaal voor jou. Jij gebruikt dan het grote gemak van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op op een door jou gekozen moment. Eigenlijk alle producten als Frituursnacks t/m Palingworst en goederen van vertrouwde merken als Tartex of Naturo, pik jij vaak gratis op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Let op: geen tijd om te koken? Scoor dan een koelverse maaltijd als Broodje haring, Kipfilet, appelmoes gekruide gebakken krieltjes of Broodje Carpacciotapenade. Een paar minuten opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Marchin

Leave a Comment