boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Marbehan

Op zoek naar een supermarkt in Marbehan? Nieuwsgierig welke super op dit moment open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze pagina vind je alle handige info rondom supermarkten in Marbehan. Zonder problemen boodschappen zoals Hollandse diepvries maaltijden, Leverpastei en Azijn of boodschappen van erkende merken als Beyerskloof en Jillz via internet inkopen en bezorgen? Je vindt hier ook bruikbare details over opties m.b.t. online boodschappen bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer meer dan 100 bezoekjes per jaar. De supermarktbon ligt al gauw op €30 tot €35 per boodschappenlijstje. Een interessante trend is daarnaast online boodschappen bestellen. Steeds meer boodschappers doen hun aankopen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Meer weten over welke supermarkt(en) op dit moment geopend is? Bij welke winkels kan ik op zondagen mijn boodschappen inslaan? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Onder deze pagina ontdek de verschillende aanbieders. Kies een winkel en bekijk belangrijke gegevens. [jobs location=Marbehan-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Marbehan

Welke supermarkt is nu geopend in Marbehan?

Op dit moment een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Handig: de supers hier hebben vrij lange openingstijden. Bij shops van Albert Heijn, Spar, Jumbo, Coop en natuurlijk Aldi en Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Dit geldt ook voor winkels als Ekoplaza. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Meestal kan je hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Bovenaan deze pagina ontdek jij supermarkten die zich vlakbij bevinden.Maak een keuze en lees meer over of de winkel open is of niet. Niet meer open? Maak je niet druk. Je kunt op elke minuut van de dag bestellen bij een van de online supers. De voordelen? Zie het blok hiernaast. Nu ook online: alles over Supermarkt manhay

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Marbehan?

Een gesloten supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je de hele dag boodschappen bestellen. Om en nabij Luxemburg vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgdiensten. De meeste artikelen als Vleesbouillon en/of Diepvriesproducten van welbekende merken als Holland Foodz en/of The Famous Grouse voordelig bij jou afgeleverd aan huis. Wie wil dat nu niet? Jij kiest zelf: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel supers heb je de aankopen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Het gemak van de supermarkt bezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je bespaart veel tijd
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vind alle belangrijke supers

Bekijk openingstijden

Ook de online supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Hint: → Bekijk online supermarkten in de regio Luxemburg. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt malvoisin.

Pick Up Point Marbehan

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op de bezorger? Dan is een supermarkt pick-up point in Marbehan erg relevant voor jou. Je hebt dan de handigheid van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een moment dat jou uitkomt. Alle boodschappen, van Gezicht crème tot Fijne koeken en goederen van geliefde merken als ESGIR en Delirium, haal je moeiteloos op bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Handig: ontbreekt het je aan tijd? Probeer daarvoor zo’n ambachtelijke maaltijd als Zeewolf met rode paprikasaus en lamsoor, Rundergehaktbal met hopjesjus Blauwe bliksem met peer of Stamppot spinazie a la creme. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en dan alleen nog even de tafel dekken.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Marbehan

Leave a Comment