boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Manderfeld

Op zoek naar een supermarkt in Manderfeld? Uitzoeken welke super nu geopend is, of wanneer er koopzondagen zijn? Hier tref je alle handige feiten rondom supermarkten in Manderfeld. Eenvoudig boodschappen als bijvoorbeeld Rosé, Pannenkoeken en Vrije uitloop eieren of boodschappen van A-merken als Ovomaltine en Veet online bestellen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook up-to date tips over de nieuwe hype: boodschappen doen bij de online supermarkt en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 2 a 3 bezoeken in de week. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €25 per winkelbezoek. Een interessante trend is boodschappen kopen bij de online super. Een groeiend aantal consumenten bezoeken de internet-supermarkt, en laten de boodschappen thuis afleveren. Meer weten over welke super de komende uren geopend is? Bij welke winkels kan ik met kerst of pasen boodschappen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? In het midden van de pagina ontdek je de lokale supers. Maak een keuzen uit de shops en doorzoek belangrijke gegevens. [jobs location=Manderfeld-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Manderfeld

Welke supermarkt is nu open in Manderfeld?

Vandaag nog boodschappen inslaan? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is nu geopend? Een groot voordeel: veel shops in de omgeving hebben zeer flexibele openingstijden. Bij filialen van Jumbo, Coop, Spar, Plus en natuurlijk Lidl en/of Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Dit is niet anders voor winkels als Ekoplaza. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Handig: je kunt daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Met behulp van de winkelzoeker kan jij supermarkten spotten dicht bij jou in de buurt. Klik op jouw voorkeur en bekijk de actuele openingstijden.Niet meer open? Schrik niet. Jij kan de hele dag door bestellen bij een van de online supers. Werkt dat ook voor mij? Lees verderop meer over deze service. Lees ook meer over Supermarkt malle

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Manderfeld?

Sta je voor een dichte supermarkt? Probeer dan eens online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de buurt van Luik vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgdiensten. Alle boodschappen als Winterkost of Hacheevlees van geliefde merken als Samra of Daily Organic vlug en voordelig bij jou thuisbezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Jij kiest zelf: de bezorgservice of het pick-up point. Vaak heb je alle artikelen verrassend snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supers bij jou in de buurt

Achterhaal openingstijden

Boodschappen winkels online

Bespaar op de kassabon

* Niet vergeten: → Vergelijk alle online supermarkten in de provincie Luik. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt malderen.

Pick Up Point Manderfeld

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op een bezorgservice? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Manderfeld ideaal voor jou. Jij profiteert dan van het grote gemak van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point wanneer jij wilt. Boodschappen zoals Verse vleesjes t/m Cheese & onion chips en spullen van A-merken als Wint & Lila of Penotti, haal je moeiteloos op bij een supermarkt ophaalpunt. Tip van onze kant: heb je weinig tijd? Koop dan zo’n warme maaltijd als Rolletjes van tongschar met paddenstoelen en kervel, Spinazie à la crème met champignons of Zalm in dillesaus. Koken is niet nodig, even opwarmen en je kan al aan tafel gaan.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Manderfeld

Leave a Comment