boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Malvoisin

Zoek je de beste supermarkt in Malvoisin? Benieuwd welke supermarkt momenteel geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Onderaan de pagina tref je alle handige gegevens over de supermarkten in Malvoisin. Vandaag nog boodschappen als bijvoorbeeld Toetje, Toffee en Theelicht- en kaarshouders of supermarkt-producten van erkende merken als Jacobs en Maitre Olivier op internet kopen en bezorgen? Je vindt hier ook bruikbare details over de nieuwe hype: de boodschappen online bestellen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 10 bezoeken in de maand. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €25 tot €30 per aankoop. Een interessante trend is de internet-supermarkt. Al duizenden huishoudens maken er gebruik van, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Weten welke supermarkt nu open is? Bij welke supers kan ik op een feestdag de boodschappen bestellen? En ook handig: welke super bezorgt bij mij thuis?Beneden vind je de winkels. Kies een geschikt bedrijf en spot bruikbare informatie. [jobs location=Malvoisin-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Malvoisin

Welke supermarkt is nu open in Malvoisin?

Meteen een supermarkt vinden om te shoppen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Goed nieuws: veel shops in de omgeving hebben zeer klantvriendelijke openingstijden. Bij shops van Plus, Jumbo, Coop, Spar en bijvoorbeeld Lidl en/of Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Hetzelfde verhaal voor filialen van Deen. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Handig: je kunt daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Met behulp van de winkelzoeker vind je supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Maak een keuze en achterhaal op dit moment open is. Ben je al te laat? Maak je niet druk. Je kunt op elke minuut van de dag boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Hoe dat werkt? Lees verderop meer over deze service. Check ook alles over Supermarkt malempre

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Malvoisin?

Is het buiten openingstijden? Probeer dan eens online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de buurt van Namen merken we een groeiend aantal boodschappen bezorgdiensten. Alle producten als Patat en Grote koeken van geliefde merken als Bru en Wingman wanneer het jou uitkomt bij jou afgeleverd aan huis. Ontdek nu zelf het gemak! Vaak kies je zelf tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Dikwijls heb je de boodschappen binnen 24 uur in huis.

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgservice

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je bespaart veel tijd
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind alle belangrijke supers

Alle openingstijden op 1 plek

Ook de online supers

Bespaar op de kassabon

* Hint: → Vergelijk alle online supermarkten in de regio Namen. Lees nu ook alles over Online supermarkt mal.

Pick Up Point Malvoisin

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorgdienst? In dat geval zijn de pick-up points in Malvoisin een bruikbaar alternatief. Je hebt dan de handigheid van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af wanneer jij wilt. Eigenlijk alle producten als Snoepmix t/m Suikervrij en producten van vertrouwde merken als Naturalicious of Replay, haal je moeiteloos op bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Niet vergeten: geen tijd om te koken? Ga in dat geval voor een koelverse maaltijd als Gestoofde forel met bieslooksaus, Rundergehaktbal met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen of Broodje Warm Stoofvlees. Koken is niet nodig, even opwarmen en dan alleen nog even de tafel dekken.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Het kost je amper tijd
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Malvoisin

Leave a Comment