boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Malmedy

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Malmedy? Erachter komen welke supermarkt op dit moment open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op Supermarktvergelijken.com tref je alle bruikbare gegevens m.b.t. supermarkten in Malmedy. Meteen boodschappen als bijv. Witte wijn, Rookvlees en Gerookt of boodschappen van erkende merken als Puschkin en Hamlet online kopen en laten thuisbezorgen? Je leest hier ook bruikbare nieuwsberichten over opties m.b.t. online boodschappen bestellen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? En vaak ook: gemiddeld zo’n 2 a 3 keer per week De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €30 per bezoek. Een hype is momenteel boodschappen kopen bij de online super. Een groeiend aantal supermarkt-bezoekers doen hun aankopen online, en laten de boodschappen bezorgen. Meer weten over welke supermarkt(en) momenteel geopend is? Bij welke winkels kan ik met kerst of pasen mijn boodschappen inslaan? En ook handig: welke super bezorgt bij mij thuis?Zometeen tref je supermarkten in jouw eigen regio. Selecteer een winkel en doorzoek alle informatie. [jobs location=Malmedy-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Malmedy

Welke supermarkt is nu geopend in Malmedy?

Vanmiddag of vanavond nog de supermarkt bezoeken? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is op dit moment geopend? Ideaal: bedrijven in deze regio hebben doorgaans flexibele openingstijden. Bij locaties van Coop, Jumbo, Plus, Spar en bijvoorbeeld Aldi en de Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Dit is niet anders voor winkels als Dekamarkt. En dan vooral de winkels op A-locaties. Standaard kan jij hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Met behulp van de winkelzoeker zoek je de supermarkten dicht bij jou in de buurt. Selecteer een supermarkt en bekijk of de winkel nu geopend is. Is de super al dicht? Schrik niet. Je kunt waar en wanneer je maar wil online boodschappen doen.Kan ik dat ook? Zie het blok hiernaast. Check ook alles over Supermarkt maldegem

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Malmedy?

Is de winkel niet geopend? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Via internet bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de omgeving van Luik kun je kiezen uit meerdere supers die bij je thuiskomen. Alle producten als Dweilen en Theecapsules van bijvoorbeeld Mekkafood en Hyperfree handig thuis afgeleverd. Wat kan er prettiger zijn? De keuze is aan jou: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel supers heb je alle (verse) boodschappen de volgende dag in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Check alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen winkels online

Online aanbiedingen bekijken

* Advies: → Kijk naar online supermarkten in de provincie Luik. Of lees meer over Online supermarkt maissin.

Pick Up Point Malmedy

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgers? In dat geval is een pick-up point in Malmedy wat voor jou. Je maakt dan gebruik van de pluspunten van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point als jou het uitkomt. Alles van Shampoo tot Aardappelpuree en spullen van merken als Dream of Grandos, kun je zonder kosten ophalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Goed om te weten: ontbreekt het je aan tijd? Ga in dat geval voor een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Artisjok-zalmpaté, Varkensfilet in jus, sperziebonen en gebakken aardappelschijfjes of Zalm in dillesaus. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en smullen maar.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Malmedy

Leave a Comment