boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Malle

Meteen shoppen bij een supermarkt in Malle? Uitzoeken welke super nu geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Hieronder vind je vergelijkingen en info over de supermarkten in Malle. Direct boodschappen zoals Gedroogde groente, Toiletpapier en Frisse fruitdranken of boodschappen van betrouwbare merken als Domäne Wachau en La Tua Farina via internet inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Jij checkt hier ook actuele nieuwsberichten over online je boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 10 – 12 keer per maand We spenderen gemiddeld €22,50 per bezoekje. Populair is op dit momentzeker ook de online supermarkt. Opvallend veel huishoudens gebruiken de online supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Meer weten over welke supermarkt vanavond nog open is? Bij wie kan ik op een feestdag shoppen? En welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Beneden doorzoek je de lokale supers. Maak een keuzen uit de shops en spot bruikbare informatie. [jobs location=Malle-Antwerpen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Malle

Welke supermarkt is nu geopend in Malle?

Meteen de supermarkt bezoeken? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is vandaag open? Ideaal: bedrijven in deze regio hebben doorgaans prettige openingstijden. Bij bedrijven als Jumbo, Coop, Albert Heijn, Spar en natuurlijk Aldi en de Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Regelmatig geldt dat ook voor supers als Dirk. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Handig: je kunt daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze zoekfunctie tref je alle supermarkten dicht bij jou in de buurt. Klik op jouw voorkeur en bekijk op dit moment open is. Niet meer open? Geen paniek! Je kunt op elke minuut van de dag boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Meer info? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Check ook alles over Supermarkt mal

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Malle?

Is het buiten openingstijden? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Dankzij het internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de buurt van Antwerpen vind je steeds meer opties voor supers die bij je thuiskomen. Alle denkbare boodschappen zoals Cassis en Bleekmiddel van merken als Biofood en Ardbeg simpelweg thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? Jij kiest zelf: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij de meeste supers heb jij jouw order binnen 24 uur in huis.

Het gemak van de supermarkt thuisbezorgservice

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Alle supermarkten

Vind openingstijden

Boodschappen webshops

Bekijk alle acties

* Advies: → Check alle online supermarkten in de omgeving van Antwerpen. Of lees meer over Online supermarkt maisieres.

Pick Up Point Malle

Wil jij online boodschappen doen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorgdienst? In dat geval zijn de pick-up points in Malle een bruikbaar alternatief. Je hebt dan het gemak van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op een tijdstip dat het jou schikt. Alle boodschappen, van Uien tot Fris & fruitige witte wijn en spullen van bijvoorbeeld Finlaggan of American Spirit, haal jij gewoon af bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Niet vergeten: chronisch tijdgebrek? Ga in dat geval voor een magnetronmaaltijd als Thaise mosselen, Schnitzel,tuinbonen, groentesaus, aardappelpuree, bieslook of Broodje Cervelaat. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en dan alleen nog even de tafel dekken.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Malle

Leave a Comment