boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Malèves-Sainte-Marie-Wastines

Meteen shoppen bij een supermarkt in Malèves-Sainte-Marie-Wastines? Erachter komen welke supermarkt momenteel geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Onderaan de pagina tref je alle belangrijke feiten m.b.t. supermarkten in Malèves-Sainte-Marie-Wastines. Moeiteloos boodschappen zoals bijvoorbeeld Sigaren, Stamppot en Leverpastei of boodschappen van welbekende merken als Bokma en Chef Martin via internet bestellen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook meer informatie over mogelijkheden met betrekking tot boodschappen doen bij de online supermarkt en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 120 bezoeken per jaar. We spenderen gemiddeld €35 tot €40 per winkelbezoek. Wat jij eens moet proberen is de internet-supermarkt. Meer en meer boodschappers maken er gebruik van, en kiezen voor thuisbezorging. Meer weten over welke supermarkt(en) de komende uren geopend is? Bij wie kan ik op een feestdag de boodschappen bestellen? En niet onbelangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Onder deze pagina doorzoek je de beste supers uit de buurt. Kies een winkel en spot praktische details. [jobs location=Malèves-Sainte-Marie-Wastines-Waals Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Malèves-Sainte-Marie-Wastines

Welke supermarkt is nu open in Malèves-Sainte-Marie-Wastines?

Snel een bezoekje aan de super brengen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu geopend? Ideaal: veel shops in de omgeving hebben zeer vrij lange openingstijden. Bij filialen van Plus, Spar, Albert Heijn, Jumbo maar ook Aldi en de Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Ook het geval voor winkels als Hoogvliet. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Meestal kan je hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Via onze supermarkt-zoeker kan jij supermarkten spotten in jouw directe omgeving. Klik op jouw voorkeur en ontdek of de super momenteel open is. Ben je al te laat? Geen paniek! Je kunt op elke minuut van de dag gewoon online boodschappen doen. Meer info? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Ook interessant: Supermarkt maizeret

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Malèves-Sainte-Marie-Wastines?

Is de supermarkt gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de regio Waals Brabant zijn er steeds meer bezorgservices. Alle producten als Perensap of Vruchtensiroop van top-merken als Wild Geese of Dr. Loosen gemakkelijk thuisbezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Vaak kies je zelf tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Dikwijls heb je alle (verse) boodschappen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De pluspunten van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind en vergelijk alle supers

Check de openingstijden

Boodschappen webshops

Bekijk alle acties

* Mis dit niet: → Vind online supermarkten in en rondom Waals Brabant. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt mainvault.

Pick Up Point Malèves-Sainte-Marie-Wastines

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorgers? In dat geval zijn de pick-up points in Malèves-Sainte-Marie-Wastines ideaal voor jou. Je maakt dan gebruik van de vele voordelen van online bestellen, en je haalt de boodschappen af op een door jou gekozen moment. Boodschappen zoals Fruit bier t/m Koffie en spullen van geliefde merken als Jean Dumont en Handmade, kun je zonder kosten ophalen bij een supermarkt ophaalpunt. Handig: schiet koken er bij jou vaak in? Koop dan zo’n magnetronmaaltijd als Bretonse vissoep met wijting, Kipfilet in saus of Pangafilet in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree. 10 minuutjes opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Malèves-Sainte-Marie-Wastines

Leave a Comment