boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Malderen

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Malderen? Erachter komen welke super nu open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hier vind jij de meeste details met betrekking tot supermarkten in Malderen. Moeiteloos boodschappen zoals bijvoorbeeld Baby, Suikervrij en Nasiblok/ bamischijf of artikelen van A-merken als Saint James en Ketel One op internet kopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Jij checkt hier ook alle informatie over de nieuwe hype: online je boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we komen er allemaal. En vaak ook: gemiddeld zo’n 12 bezoekjes per maand. De supermarktbon ligt al gauw op €30 per boodschappenlijstje. Een trend van de laatste maanden is zeker ook de online supermarkt. Meer en meer boodschappers gebruiken de online supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Wil jij weten welke super momenteel geopend is? Bij welke supers kan ik met de feestdagen mijn boodschappen inslaan? En niet onbelangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? In het midden van de pagina check je de winkels. Tik op een zaak naar keuzen en doorzoek bruikbare informatie. [jobs location=Malderen-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Malderen

Welke supermarkt is nu geopend in Malderen?

Snel de supermarkt bezoeken? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is vandaag open? Pluspunt: veel shops in de omgeving hebben zeer aangename openingstijden. Bij winkels van Plus, Jumbo, Albert Heijn, Coop en ook Lidl en Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Hetzelfde verhaal voor supermarkten als Hoogvliet. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Handig: je kunt daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze zoekfunctie tref je alle supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Tik op een super en raadpleeg of de winkel open is of niet. Al gesloten? Schrik niet. Je kunt op elke minuut van de dag online boodschappen doen.Meer info? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Check ook alles over Supermarkt maisieres

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Malderen?

Sta je voor een dichte supermarkt? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de omgeving van Vlaams Brabant kun je kiezen uit meerdere supers die thuisbezorging bieden. Alle denkbare boodschappen zoals Kwark en Mihoen van geliefde merken als Vemedia en Beyerskloof wanneer het jou uitkomt thuisbezorgd. Een uitkomst voor velen! Jij kiest zelf: boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Dikwijls heb je alle boodschappen de volgende dag in huis.

De eenvoud van een supermarkt thuisbezorgdienst

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vind alle belangrijke supers

Check de openingstijden

Boodschappen winkels online

Online aanbiedingen bekijken

* Hint: → Vind online supermarkten in de buurt van Vlaams Brabant. Of bekijk handige info over Online supermarkt magnee.

Pick Up Point Malderen

Wil jij online boodschappen doen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorger? Kies dan voor een pick-up point in Malderen een uitkomst. Je geniet dan van het gemak van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt wanneer jij wilt. De meeste boodschappen zoals Handwas en voorwas t/m Plantverzorging en alles van onder andere Servero en Lassie, haal je zelf af bij een supermarkt ophaalpunt. Let op: geen tijd om te koken? Scoor dan een warme maaltijd als Italiaanse mosselpan, Sukadelapje in jus of Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst. Een paar minuten opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Malderen

Leave a Comment