boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Maisières

Op zoek naar een supermarkt in Maisières? Benieuwd welke super vandaag geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Onderaan de pagina tref je alle handige feiten m.b.t. supermarkten in Maisières. Nu boodschappen zoals bijvoorbeeld Koek, Mini pizza’s en Cornflakes of items van welbekende merken als Antonin Rodet en P20 online kopen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook up-to date tips over de nieuwste trend: online boodschappen bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 10 bezoeken in de maand. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 per aankoop. Een trend van de laatste maanden is boodschappen kopen bij de online super. Al duizenden Nederlanders bestellen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Benieuwd welke super op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt kan ik op zondag de boodschappen bestellen? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Beneden ontdek je supermarkten in jouw eigen regio. Kies een winkel en zoek naar belangrijke gegevens. [jobs location=Maisières-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Maisières

Welke supermarkt is nu geopend in Maisières?

Snel boodschappen doen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is op dit moment geopend? Ideaal: bedrijven in deze regio hebben doorgaans ruime openingstijden. Bij shops van Spar, Jumbo, Plus, Albert Heijn maar ook Aldi en de Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Regelmatig geldt dat ook voor filialen van Deen. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Meestal kan je hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Met behulp van de winkelzoeker kan jij supermarkten spotten die vlakbij gevestigd zijn. Maak een keuze en ontdek of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Is de super al dicht? Maak je niet druk. Je kan nu 24/7 online boodschappen doen.Hoe dat werkt? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Zie ook onze blog over Supermarkt maffe

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Maisières?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Dankzij het internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de regio Henegouwen merken we een groeiend aantal boodschappen bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Verse stokbrood en/of Leverpastei van vertrouwde merken als Red-I en/of Statesman zonder problemen bij jou afgeleverd aan huis. Wat kan er prettiger zijn? Het is jouw feestje: bezorgen of afhalen. Dikwijls heb je alle artikelen de volgende dag in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind en vergelijk alle supers

Achterhaal openingstijden

Boodschappen webshops

Bespaar op de kassabon

* Let op: → Check alle online supermarkten in de regio Henegouwen. Lees nu ook alles over Online supermarkt machelen.

Pick Up Point Maisières

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op een thuisbezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Maisières een bruikbaar alternatief. Je hebt dan de handigheid van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen wanneer jij wilt. De meeste boodschappen zoals Rundergehakt t/m Citrus en producten van topmerken als Slimme Reus en Chateau Pech Latt, haal je zelf af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Tip van onze kant: schiet koken er bij jou vaak in? Bestel dan een warme maaltijd als Garnalen-tomatentaartje, Kalkoenfilet met satésaus, gado gado en witte rijst of Stamppot Andijvie met spekjes. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en je kan al aan tafel gaan.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Maisières

Leave a Comment