boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Maffle

Op zoek naar een supermarkt in Maffle? Direct achterhalen super vandaag open is, of welke op zondag open zijn? Hieronder lees jij alle belangrijke info betreffende supermarkten in Maffle. Vandaag nog boodschappen als Frisse fruitdrank, Wokschotels en Rozijnen of boodschappen van betrouwbare merken als Siderius en Kleenex op internet kopen en bij je thuis laten bezorgen? Je treft hier ook handige data over de nieuwe hype: online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 10 bezoeken in de maand. We spenderen gemiddeld €27,50 per winkelbezoek. Een hype is momenteel boodschappen kopen bij de online super. Al honderden supermarkt-bezoekers bezoeken de internet-supermarkt, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Wil jij weten welke super vandaag open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met kerst of pasen de boodschappen bestellen? En welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Onderaan ontdek je alle supermarkten in jouw omgeving. Selecteer een winkel en doorzoek praktische details. [jobs location=Maffle-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Maffle

Welke supermarkt is nu geopend in Maffle?

Op dit moment de supermarkt bezoeken? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Ideaal: de supers hier hebben vrij lange openingstijden. Bij bedrijven als Jumbo, Plus, Albert Heijn, Coop maar ook Aldi en de Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Hetzelfde verhaal voor bijvoorbeeld Hoogvliet. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Vaak kan je daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Via onze zoekfunctie zoek je de supermarkten in de regio. Klik op een van de supers en check of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Ben je al te laat? Schrik niet. Je kunt waar en wanneer je maar wil gewoon online boodschappen doen. Meer weten? Check het blok hiernaast voor meer info. Zie ook onze blog over Supermarkt mabompre

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Maffle?

Is de supermarkt gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de buurt van Henegouwen kun je kiezen uit meerdere bezorgservices. Alles wat je nodig hebt; Producten voor huisdieren en Yoghurtijs van erkende merken als Maille en Leonardo lekker makkelijk bij jou thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? Kies zelf voor bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Meesetal heb jij alle boodschappen de volgende dag in huis.

De voordelen van desupermarkt bezorgers

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Check alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Boodschappen webshops

Online aanbiedingen bekijken

* Advies: → Bezoek direct online supermarkten in de provincie Henegouwen. Lees nu ook alles over Online supermarkt maarkedal.

Pick Up Point Maffle

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op een bezorgservice? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Maffle wat voor jou. Je geniet dan van het gemak van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op een door jou gekozen moment. Boodschappen zoals Mexicaanse mix t/m Schoonmaakdoekjes en boodschappen van erkende merken als Label 5 en Just for men, haal je zelf af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Goed om te weten: heb je weinig tijd? Probeer daarvoor zo’n heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Risotto met roergebakken tijgergarnalen, Vier-groentenstamppot of Broodje Ham/Kaas. 10 minuutjes opwarmen, en smullen maar.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Maffle

Leave a Comment