boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Maasmechelen

Een supermarkt bezoeken in Maasmechelen? Erachter komen welke super vandaag open is, of waar je op zondag terecht kan? Onderaan de pagina lees je alle handige feiten betreffende supermarkten in Maasmechelen. Meteen boodschappen als bijvoorbeeld Lemon, Afwasborstel en Aardappelschijfjes of producten van A-merken als 8×4 en Dr. Beckmann online inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je leest hier ook alle details over de trends rondom online je boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. En vaak ook: gemiddeld zo’n 10 – 12 keer per maand We spenderen gemiddeld €35 tot €40 per aankoop. Een hype is momenteel de supermarkt waar je online kan bestellen. Een groeiend aantal huishoudens bezoeken de internet-supermarkt, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Uitzoeken welke supermarkt de komende uren geopend is? Waar kan ik met kerst of pasen mijn inkopen doen? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Beneden vind je de supers. Selecteer een winkel en spot alles wat je moet weten. [jobs location=Maasmechelen-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Maasmechelen

Welke supermarkt is nu open in Maasmechelen?

Direct een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment open? Pluspunt: de lokale supermarkten hanteren vrij lange openingstijden. Bij locaties van Plus, Jumbo, Albert Heijn, Spar en ook Lidl en de Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Hetzelfde geldt voor supers als Dekamarkt. En dan vooral de winkels op A-locaties. Standaard kan jij hier tot ’s avonds laat boodschappen doen. Bovenaan deze pagina tref je alle supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Tik op een super en raadpleeg de actuele openingstijden.Is de super al dicht? Maak je niet druk. Jij kan de hele dag door boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Meer weten? Rechts tref je aanvullende details. Zie ook onze blog over Supermarkt lustin

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Maasmechelen?

Sta je voor een dichte supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je 24/7 boodschappen bestellen. Rondom Limburg merken we een groeiend aantal supers die de boodschappen thuisbezorgen. De meeste artikelen als Haargel en/of Kruidenthee van vertrouwde merken als Lanson of Herencia Altes binnen 24 uur bij jou afgeleverd aan huis. Wat kan er prettiger zijn? Maak een keuze voor bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Niet zelden heb jij de aankopen voordelig en snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt aan huis

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supermarkten

Vind openingstijden

Webshops van supers

Online aanbiedingen bekijken

* Let op: → Check alle online supermarkten in de omgeving van Limburg. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt lubbeek.

Pick Up Point Maasmechelen

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op een bezorgservice? Kies dan voor een pick-up point in Maasmechelen erg relevant voor jou. Je geniet dan van de vele voordelen van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op een moment dat jou uitkomt. Eigenlijk alle producten als Gerookte kip t/m Biefstuk en entrecote en boodschappen van geliefde merken als Olifant en Frolic, haal jij gewoon af bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Niet vergeten: ontbreekt het je aan tijd? Bestel dan een ambachtelijke maaltijd als Gegratineerde griet met kaas en mosterd, Lekkerbekje remouladesaus sperziebonen puree of Klapstuk met hutspot. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en smullen maar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Maasmechelen

Leave a Comment