boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Maaseik

Een supermarkt bezoeken in Maaseik? Direct achterhalen super momenteel geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze pagina lees je alle bruikbare data wat betreft supermarkten in Maaseik. Lekker makkelijk boodschappen als bijvoorbeeld Zeep, Overigesoep en Douchegel of boodschappen van topmerken als Lo Scoiattolo en Johnny Doodle online bestellen en bezorgen? Je vindt hier ook meer informatie over online boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 2 a 3 keer per week De orderwaarde bedraagt gemiddeld €27,50 per boodschappenlijstje. Een interessante trend is boodschappen kopen bij de online super. Een groeiend aantal mensen maken er gebruik van, en kiezen voor thuisbezorging. Uitzoeken welke supermarkt momenteel geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op een feestdag mijn inkopen doen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Zometeen bekijk je de supers. Klik op een shop en check belangrijke gegevens. [jobs location=Maaseik-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Maaseik

Welke supermarkt is nu geopend in Maaseik?

Meteen boodschappen doen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Handig: de meeste winkels hier beschikken over prettige openingstijden. Bij afdelingen van Coop, Jumbo, Plus, Spar en natuurlijk Lidl en/of Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld Dekamarkt. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Meestal kan je hier tot 9 uur ’s avonds terecht. Scroll naar boven, daar vind je supermarkten die vlakbij zijn. Tik op een super en achterhaal of de super momenteel open is. Gesloten? Niet getreurd. Je kunt op elke minuut van de dag bestellen bij een van de online supers. De voordelen? Check het blok hiernaast voor meer info. Check ook alles over Supermarkt lummen

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Maaseik?

Een gesloten supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. In en rondom Limburg merken we een groeiend aantal boodschappen bezorgdiensten. Alle boodschappen als Wokgroente en roerbakmix of Palingworst van erkende merken als Liebig of Mora binnen 24 uur bij jou thuisbezorgd. Hoe handig is dat? Kies zelf voor bezorgen of afhalen. Vaak heb je jouw order binnen 24 uur in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt aan huis

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je bespaart veel tijd
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vergelijk alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Ook de online supers

Bespaar geld op je boodschappen

* Let op: → Vergelijk alle online supermarkten in de buurt van Limburg. Lees nu ook alles over Online supermarkt loyers.

Pick Up Point Maaseik

Wil jij online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op de bezorger? In dat geval zijn de pick-up points in Maaseik een uitkomst. Je hebt dan de vele voordelen van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. De meeste boodschappen zoals Rozemarijn t/m Hele kip en ovenklare kip en alles van A-merken als Hackman en Rockstar, kun je zonder kosten ophalen bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Handig: chronisch tijdgebrek? Scoor dan een koelverse maaltijd als Provençaalse mosselen, Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, halve peren, krieltjes of Broodje Boeren Panini. Even de magnetron in, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Maaseik

Leave a Comment