boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Maarkedal

Op zoek naar een supermarkt in Maarkedal? Uitzoeken welke supermarkt vandaag geopend is, of waar een koopzondag is? Op deze website lees jij vergelijkingen en data m.b.t. supermarkten in Maarkedal. Wil jij boodschappen als Ontbijtkoek, Halal rund en Deodorant of boodschappen van geliefde merken als De Chanceny en Affligem online inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Jij checkt hier ook handige details over mogelijkheden met betrekking tot de boodschappen online bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? Gemiddeld bezoeken we de supermarkt meer dan 100 bezoekjes per jaar. De supermarktbon ligt al gauw op €25 tot €30 per bezoekje. Een trend van de laatste maanden is boodschappen kopen bij de online super. Al duizenden mensen gebruiken de online supermarkt, en laten de boodschappen bezorgen. Meer weten over welke supermarkt(en) de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met de feestdagen mijn inkopen doen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Onderaan ontdek je de regionale supermarkten. Klik op een shop en vind meer details. [jobs location=Maarkedal-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Maarkedal

Welke supermarkt is nu open in Maarkedal?

Meteen een bezoekje aan de super brengen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is op dit moment geopend? Handig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans ruime openingstijden. Bij winkels van Coop, Albert Heijn, Jumbo, Plus en natuurlijk Aldi en/of Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Ook het geval voor winkels als Deen. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Vaak kan je daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Hierboven zoek je de supermarkten in jouw directe omgeving. Kies een winkel en ontdek de actuele openingstijden.Gesloten? Geen nood. Je kunt – wanneer jij dat wil – gewoon online boodschappen doen. Hoe dat werkt? Lees verderop meer over deze service. Bekijk ook alle info over Supermarkt luingne

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Maarkedal?

Is de supermarkt gesloten? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de regio Oost-Vlaanderen zijn er steeds meer supers die thuisbezorging bieden. Alles wat je nodig hebt; Ketchup en Lichtzoete witte wijn van erkende merken als Ganda en Leffe gemakkelijk bij jou thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? De keuze is aan jou: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Meesetal heb jij de aankopen voordelig en snel in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgservice

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vind en vergelijk alle supers

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen winkels online

Check de beste aanbiedingen

* Mis dit niet: → Vergelijk alle online supermarkten in de buurt van Oost-Vlaanderen. Of lees meer over Online supermarkt loverval.

Pick Up Point Maarkedal

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgdienst? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Maarkedal erg relevant voor jou. Jij gebruikt dan het comfort van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen als jou het uitkomt. De meeste boodschappen zoals Croissant tot Mangosap en producten van geliefde merken als Le Rustique en Andechser, pik jij vaak gratis op bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Hint: schiet koken er bij jou vaak in? Bestel dan een vriesverse maaltijd als Mexicaanse koolvis met rode bonen, Kipfilet met jus, rodekool en aardappelpuree of Broodje Kipfilet. Koken is niet nodig, even opwarmen en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Maarkedal

Leave a Comment