boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Lummen

Op zoek naar een supermarkt in Lummen? Erachter komen welke super nu open is, of welke op zondag open zijn? Op Supermarktvergelijken.com lees jij alle handige gegevens rondom supermarkten in Lummen. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen als bijv. Ketjap, Papier en Franse droge worst of boodschappen van geliefde merken als Grote Polder en Hakubaku via internet bestellen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt daar ook uitgebreide nieuwsberichten over de nieuwe hype: boodschappen doen bij de online supermarkt en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 10 – 12 keer per maand De uitgaven bedragen al gauw €20 tot €25 per bestelling. Een interessante trend is zeker ook de online supermarkt. Steeds meer mensen kopen de boodschappen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Meer weten over welke super de komende uren geopend is? Bij wie kan ik op zondagen de boodschappen bestellen? En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Onderaan tref je de lokale supers. Klik op een shop en spot belangrijke gegevens. [jobs location=Lummen-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Lummen

Welke supermarkt is nu geopend in Lummen?

Meteen een bezoekje aan de super brengen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is op dit moment geopend? Pluspunt: de lokale supermarkten hanteren aangename openingstijden. Bij filialen van Jumbo, Coop, Albert Heijn, Plus of bijv. Aldi en de Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Dit is niet anders voor onder andere Hoogvliet. Met name bij de grote filialen. Doorgaans kun jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Bovenaan deze pagina kun je supermarkten bekijken die vlakbij gevestigd zijn. Kies een winkel en achterhaal de actuele openingstijden.Niet meer open? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt – wanneer jij dat wil – gewoon online boodschappen doen. De voordelen? Lees er hiernaast meer over. Ook interessant: Supermarkt lovenjoel

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Lummen?

Sta je voor een dichte supermarkt? Probeer dan eens online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de omgeving van Limburg constateren we opvallend veel supermarkt bezorgdiensten. De meeste artikelen als Pasta en rijst en internationale keuken en/of Frisdrank met fruit van onder andere Aberfeldy en/of Pure asia wanneer het jou uitkomt laten bezorgen wanneer jij wil. Hoe handig is dat? Kies zelf voor bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Dikwijls heb je de gehele bestelling verrassend snel in huis.

De voordelen van desupermarkt bezorgservice

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind alle belangrijke supers

Bekijk openingstijden

Alle internet supermarkten

Online aanbiedingen bekijken

* Niet vergeten: → Vind online supermarkten in de omgeving van Limburg. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt louvain-la-neuve.

Pick Up Point Lummen

Wil jij ook online boodschappen doen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorgers? In dat geval is een pick-up point in Lummen een prima methode. Jij profiteert dan van de pluspunten van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een moment dat jou uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Halvarine en margarine t/m Keuken en producten van onder andere Citrosan of Bional, pik jij vaak gratis op bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Let op: geen tijd om te koken? Kies dan ook voor een kant-en-klaar maaltijd als Blini met wilde zalm, Drumsticks in ketjapsaus Sperziebonen Witte rijst of Broodje Cranberry Paté. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en een gezonde maaltijd staat klaar.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Lummen

Leave a Comment