boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Lubbeek

Een supermarkt bezoeken in Lubbeek? Direct achterhalen supermarkt nu geopend is, of welke op zondag open zijn? Hier vind je alle handige feiten m.b.t. supermarkten in Lubbeek. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen als bijvoorbeeld Massage olie / huidolie, Stroopwafels en Koffiepads of items van geliefde merken als Baileys en Tristar via internet bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook handige details over de nieuwe hype: online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 2 tot 3 maal per week De orderwaarde bedraagt gemiddeld €20 tot €25 per bezoekje. Populair is op dit momentde internet-supermarkt. Al honderden Nederlanders gebruiken de online supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Nieuwsgierig welke supermarkt(en) momenteel geopend is? Bij welke supers kan ik met de feestdagen shoppen? En niet te vergeten: welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Beneden tref je de lokale supers. Kies een winkel en vind bruikbare informatie. [jobs location=Lubbeek-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Lubbeek

Welke supermarkt is nu open in Lubbeek?

Direct de supermarkt bezoeken? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment open? Pluspunt: bedrijven in deze regio hebben doorgaans aangename openingstijden. Bij bedrijven als Spar, Coop, Jumbo, Plus en bijvoorbeeld Aldi en de Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Regelmatig geldt dat ook voor bijvoorbeeld Dirk. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Doorgaans kun jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Bovenaan deze pagina vind je supermarkten die vlakbij zijn. Selecteer een supermarkt en raadpleeg of de winkel nu geopend is. Is de super al dicht? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op jouw tijd boodschappen doen via internet. Hoe dat werkt? Lees er hiernaast meer over. Bekijk ook alle info over Supermarkt louveigne

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Lubbeek?

Is de winkel niet geopend? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. Om en nabij Vlaams Brabant vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgservices. Alle benodigde boodschappen als Rosti of Herstellende haarspray van erkende merken als Nivea en Fria vlug en voordelig aan huis bezorgd. Wie wil dat nu niet? Jij kiest zelf: bezorgen of afhalen. Meesetal heb jij alle boodschappen de volgende dag in huis.

De pluspunten van de supermarkt thuisbezorgservice

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vind en vergelijk alle supers

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen webshops

Online aanbiedingen bekijken

* Advies: → Zoek online supermarkten in en rondom Vlaams Brabant. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt louette-saint-pierre.

Pick Up Point Lubbeek

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorger? Dan is de optie voor een pick-up point in Lubbeek een prima methode. Jij profiteert dan van het gemak van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een moment dat jou uitkomt. Alle boodschappen, van Toiletverfrisser tot Anti-insect en alles van merken als Stassen of Marco Porello, kun je zonder kosten ophalen bij het supermarkt afhaalpunt. Tip: schiet koken er bij jou vaak in? Ga in dat geval voor een kant-en-klaar maaltijd als Thaise zalmkoekjes met limoenmayonaise, Pilav of Broodje Panchetta. Even de magnetron in, en dan alleen nog even de tafel dekken.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet wachten op een bezorger
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Lubbeek

Leave a Comment