boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Lovenjoel

Boodschappen doen bij een supermarkt in Lovenjoel? Benieuwd welke supermarkt vandaag open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Onderaan de pagina vind jij de meeste info met betrekking tot supermarkten in Lovenjoel. Meteen boodschappen zoals bijv. Watten & wattenstaafjes, Tomaten ketjup en Keelpastilles of producten van topmerken als Heel en Bello Dolce online bestellen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt hier ook bruikbare data over de nieuwste trend: online je boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 120 bezoeken per jaar. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €25 tot €30 per bezoekje. Een trend van de laatste maanden is daarnaast online boodschappen bestellen. Een groeiend aantal boodschappers bestellen online, en laten de boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke supermarkt op dit moment geopend is? Bij welke winkels kan ik op een feestdag shoppen? En ook handig: welke super bezorgt bij mij thuis?Beneden tref je de winkels. Klik op een shop en bekijk bruikbare informatie. [jobs location=Lovenjoel-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Lovenjoel

Welke supermarkt is nu open in Lovenjoel?

Direct de supermarkt bezoeken? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is vandaag geopend? Gelukkig: de supers hier hebben ruime openingstijden. Bij shops van Albert Heijn, Jumbo, Plus, Coop of bijv. Lidl en Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Ook het geval voor supers als Ekoplaza. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Standaard kan jij hier tot 9 uur ’s avonds terecht. Bovenaan deze pagina kan jij supermarkten spotten dicht bij jou in de buurt. Tik op een super en achterhaal op dit moment open is. Ben je al te laat? Geen nood. Je kan nu 24/7 gewoon online boodschappen doen. Kan ik dat ook? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Bekijk ook alle info over Supermarkt louette-saint-pierre

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Lovenjoel?

Is de supermarkt gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de omgeving van Vlaams Brabant merken we een groeiend aantal bezorgservices. Alle boodschappen als Tijm en/of Palingworst van A-merken als Liga of Finimal op een door jou gekozen moment bij jou afgeleverd aan huis. Ontdek nu zelf het gemak! Het is jouw feestje: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel aanbieders heb jij de boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De pluspunten van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind alle belangrijke supers

Bekijk openingstijden

Boodschappen webshops

Online aanbiedingen bekijken

* Goed om te weten: → Bekijk online supermarkten in de regio Vlaams Brabant. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt lot.

Pick Up Point Lovenjoel

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op een thuisbezorgservice? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Lovenjoel wat voor jou. Je hebt dan de pluspunten van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op een door jou gekozen moment. Alles van Rode wijn t/m Theelicht- en kaarshouders en alles van welbekende merken als Jules destrooper of Graves Superieures, haal jij gewoon af bij het supermarkt afhaalpunt. Let op: heb je weinig tijd? Bestel dan een kant-en-klaar maaltijd als Witte aspergesalade met Hollandse garnalen, Macaroni-gehakt schotel of Glutenvrije spaghetti met courgette en kip. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en dan alleen nog even de tafel dekken.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Lovenjoel

Leave a Comment