boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Lovendegem

Meteen shoppen bij een supermarkt in Lovendegem? Wil je weten welkesuper op dit moment open is, of welke op zondag open zijn? Hier tref je alle bruikbare feiten rondom supermarkten in Lovendegem. Moeiteloos boodschappen als bijv. Grote koeken, Taartversiering en Roomijsjes of supermarkt-producten van onder andere Kwekkeboom en Shakura online kopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt hier ook meer gegevens over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 2 tot 3 maal per week De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €25 tot €30 per bestelling. Populair is op dit momentzeker ook de online supermarkt. Steeds meer consumenten bezoeken de internet-supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Weten welke super vandaag open is? Bij welke supermarkt kan ik op zondagen de boodschappen bestellen? En niet onbelangrijk: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? In het midden van de pagina tref je de lokale supers. Selecteer een winkel en vind praktische details. [jobs location=Lovendegem-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Lovendegem

Welke supermarkt is nu geopend in Lovendegem?

Snel een supermarkt vinden om te shoppen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag geopend? Ideaal: de lokale supermarkten hanteren aangename openingstijden. Bij bedrijven als Spar, Jumbo, Coop, Albert Heijn en Aldi en/of Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Dit geldt ook voor onder andere Dekamarkt. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Standaard kan jij hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze supermarkt-zoeker ontdek jij supermarkten die zich vlakbij bevinden.Klik op jouw voorkeur en check of de super momenteel open is. Niet meer open? Geen nood. Je kunt waar en wanneer je maar wil gewoon online boodschappen doen. Meer info? Lees verderop meer over deze service. Bekijk ook alle info over Supermarkt louette-saint-denis

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Lovendegem?

Sta je voor een dichte supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de omgeving van Oost-Vlaanderen merken we een groeiend aantal supers die thuisbezorging bieden. De meeste artikelen als Nasiblok/ bamischijf of Gembersiroop van onder andere Cockburn’s of Lay’s Oven wanneer het jou uitkomt thuis afgeleverd. Een uitkomst voor velen! Maak zelf een keuze tussen bezorgen of afhalen. Bij veel supers heb je alle boodschappen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De voordelen van desupermarkt bezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je bespaart veel tijd
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind alle belangrijke supers

Vind openingstijden

Boodschappen winkels online

Bespaar geld op je boodschappen

* Mis dit niet: → Kijk naar online supermarkten in en rondom Oost-Vlaanderen. Of lees meer over Online supermarkt lorce.

Pick Up Point Lovendegem

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op een bezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Lovendegem wat voor jou. Je maakt dan gebruik van het comfort van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af als jou het uitkomt. Alle boodschappen, van Vissauzen tot Vuilniszakken en artikelen van merken als BBQ of Keulen, haal je zelf af bij het supermarkt afhaalpunt. Misschien relevant voor jou: chronisch tijdgebrek? Kies dan ook voor een koelverse maaltijd als Forel met hazelnoten en peterselie, Hachee van paddenstoelen Rode bietjes met zilveruitjes Aardappelpuree met tuinkruiden of Broodje Pekelvlees. Even de magnetron in, en smullen maar.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Lovendegem

Leave a Comment