boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Louvain-la-Neuve

Meteen shoppen bij een supermarkt in Louvain-la-Neuve? Wil je weten welkesuper nu open is, of waar je op zondag terecht kan? Hieronder vind je alle bruikbare details wat betreft supermarkten in Louvain-la-Neuve. Wil jij boodschappen als bijv. Mousse, Notenmix en Citrus of supermarkt-producten van merken als Sultan en Angulas Aguinaga online bestellen en laten thuisbezorgen? Je treft hier ook handige details over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 2 a 3 bezoeken in de week. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €22,50 per bezoekje. Wat jij eens moet proberen is de supermarkt waar je online kan bestellen. Al honderden mensen gebruiken de online supermarkt, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Benieuwd welke super de komende uren geopend is? Waar kan ik op een feestdag de boodschappen bestellen? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? In het midden van de pagina doorzoek je alle supermarkten. Kies een geschikt bedrijf en check belangrijke gegevens. [jobs location=Louvain-la-Neuve-Waals Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Louvain-la-Neuve

Welke supermarkt is nu open in Louvain-la-Neuve?

Op dit moment de supermarkt bezoeken? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Gelukkig: de lokale supermarkten hanteren ruime openingstijden. Bij filialen van Albert Heijn, Spar, Jumbo, Coop maar ook Aldi en de Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld Jan linders. Met name bij de grote filialen. Op reguliere dagen kan jij daar tot laat in de avond nog shoppen. Met behulp van de winkelzoeker ontdek jij supermarkten die zich vlakbij bevinden.Klik op een van de supers en lees meer over of de super momenteel open is. Ben je al te laat? Niet getreurd. Je kunt – wanneer jij dat wil – de internet-supermarkt bezoeken. Meer weten? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Zie ook onze blog over Supermarkt lot

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Louvain-la-Neuve?

Is de winkel niet geopend? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je de hele dag boodschappen bestellen. Om en nabij Waals Brabant merken we een groeiend aantal bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Schriften en notitieOverige en Lijm en plakband van A-merken als Tivall of Swiss wanneer jij wil thuisbezorgd. Hoe handig is dat? Je kan zelfs kiezen tussen boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel supers heb je de boodschappen binnen 24 uur in huis.

De eenvoud van een supermarkt thuisbezorgservice

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je bespaart veel tijd
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vergelijk alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Boodschappen winkels online

Check de beste aanbiedingen

* Hint: → Check alle online supermarkten in en rondom Waals Brabant. Of bekijk handige info over Online supermarkt loonbeek.

Pick Up Point Louvain-la-Neuve

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op een thuisbezorgservice? Dan is een supermarkt pick-up point in Louvain-la-Neuve wat voor jou. Je hebt dan het comfort van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alles wat je nodig hebt, van Chocolade tot Karnemelk en artikelen van onder andere Drum of Glenfiddich, haal je moeiteloos op bij een supermarkt ophaalpunt. Niet vergeten: heb je weinig tijd? Ga in dat geval voor een warme maaltijd als Garnalentaartje met groene asperges, Vegetarische abdijbierschotel Selderijgroenten Aardappelschijfjes met peterselie of Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en smullen maar.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Louvain-la-Neuve

Leave a Comment