boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Lot

Op zoek naar een supermarkt in Lot? Erachter komen welke supermarkt nu open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op Supermarktvergelijken.com vind je vergelijkingen en info rondom supermarkten in Lot. Meteen boodschappen zoals bijv. Roerbak, Chocola en Runderbiefbaklap of producten van betrouwbare merken als Senseo en Westmalle op internet kopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt hier ook praktische details over de nieuwste trend: de boodschappen online bestellen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 120 bezoeken per jaar. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €25 tot €30 per winkelbezoek. Populair is op dit momentook online boodschappen doen. Steeds meer huishoudens kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Meer weten over welke supermarkt(en) de komende uren geopend is? Bij welke supers kan ik op een feestdag mijn boodschappen inslaan? En niet te vergeten: welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Zometeen tref je de supers. Kies een winkel en bekijk alles wat je moet weten. [jobs location=Lot-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Lot

Welke supermarkt is nu open in Lot?

Direct belangrijke boodschappen nodig? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is nu open? Handig: de supers in deze regio werken met klantvriendelijke openingstijden. Bij filialen van Plus, Albert Heijn, Coop, Jumbo en ook Lidl en Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Regelmatig geldt dat ook voor supermarkten als Hoogvliet. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Handig: je kunt daar tot laat in de avond nog shoppen. Via onze zoekfunctie tref je alle supermarkten die vlakbij zijn. Selecteer een supermarkt en raadpleeg de actuele openingstijden.Ben je al te laat? Niet getreurd. Je kunt op jouw tijd gewoon online boodschappen doen. Meer weten? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Ook interessant: Supermarkt lontzen

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Lot?

Sta je voor een dichte supermarkt? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de regio Vlaams Brabant vind je steeds meer opties voor supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle benodigde boodschappen als Kant en klare pasta maaltijd en Sinaasappelsap / jus d’orange van vertrouwde merken als Elvea en/of Jules de Strooper binnen 24 uur thuis afgeleverd. Wie wil dat nu niet? Maak zelf een keuze tussen boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij de meeste supers heb jij alle artikelen voordelig en snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt thuisbezorgservice

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je bespaart veel tijd
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vind alle belangrijke supers

Achterhaal openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bespaar op de kassabon

* Mis dit niet: → Bezoek direct online supermarkten in en rondom Vlaams Brabant. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt longlier.

Pick Up Point Lot

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorger? In dat geval zijn de pick-up points in Lot een prima methode. Jij profiteert dan van de pluspunten van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op als jou het uitkomt. Eigenlijk alle producten als Basis thee tot Schoonmaakmiddelen en alles van welbekende merken als Hela en Heavy Water, pik jij vaak gratis op bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Tip: chronisch tijdgebrek? Scoor dan een warme maaltijd als Gebakken tongreepjes met rucolasalade, Gegrilde paprika of Stamppot prei met roomkaas. 10 minuutjes opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet wachten op een bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Lot

Leave a Comment