boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Lontzen

Boodschappen doen bij een supermarkt in Lontzen? Uitzoeken welke supermarkt nu open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op deze pagina lees jij alle handige informatie wat betreft supermarkten in Lontzen. Direct boodschappen zoals Waterijsjes, Huidirritatie en wratten en Soepgroenten of supermarkt-producten van erkende merken als Rio Mare en Van Houten via internet inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt hier ook alle tips over de trends rondom boodschappen doen bij de online supermarkt en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 10 – 12 keer per maand De uitgaven bedragen al gauw €30 per bestelling. Een interessante trend is boodschappen kopen bij de online super. Al honderden huishoudens kopen de boodschappen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Meer weten over welke super nu open is? Bij welke supermarkt kan ik op zondagen shoppen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Onder deze pagina vind je alle supermarkten. Tik op een zaak naar keuzen en bekijk alles wat je moet weten. [jobs location=Lontzen-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Lontzen

Welke supermarkt is nu open in Lontzen?

Meteen een bezoekje aan de super brengen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu geopend? Ideaal: de lokale supermarkten hanteren ruime openingstijden. Bij shops van Spar, Jumbo, Albert Heijn, Plus en ook Aldi en Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Dit is niet anders voor bijvoorbeeld Ekoplaza. Met name bij de grote filialen. Standaard kan jij hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Hierboven zoek je de supermarkten in de regio. Kies een winkel en raadpleeg op dit moment open is. Al gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Jij kan de hele dag door gewoon online boodschappen doen. De voordelen? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Bekijk ook alle info over Supermarkt londerzeel

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Lontzen?

Is de winkel niet geopend? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. Om en nabij Luik vinden we meer en meer boodschappen bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Veldsla en/of Knoflookpoeder van erkende merken als Verstegen en Tia Maria eenvoudig bij jou afgeleverd aan huis. Een uitkomst voor velen! Vaak kies je zelf tussen boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel aanbieders heb jij jouw order razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgservice

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Je bespaart veel tijd
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Check alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Alle internet supermarkten

Check de beste aanbiedingen

* Hint: → Check alle online supermarkten in de provincie Luik. Of bekijk handige info over Online supermarkt lompret.

Pick Up Point Lontzen

Wil jij ook online boodschappen doen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de service aan huis? In dat geval zijn de pick-up points in Lontzen erg relevant voor jou. Jij benut dan de handigheid van online bestellen, en je haalt de boodschappen af op een tijdstip dat het jou schikt. Alles van Salami t/m Zakdoekjes en alles van merken als White Lion of Hak, haal je zelf af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Misschien relevant voor jou: heb je weinig tijd? Ga in dat geval voor een ambachtelijke maaltijd als Dorade met venkel, Boerenkool, rundergehakt of Broodje Oude Kaas. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en je kan al aan tafel gaan.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Lontzen

Leave a Comment